Ексклузивно! Какво прави ръката на Николета върху гръдта на Божинов? Фейсбук избухна!

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-kakvo-pravi-rakata-na-nikoleta-varhu-gradta-na-bojinov-feisbuk-izbuhna HotArena.net
Ексклузивно! Какво прави ръката на Николета върху гръдта на Божинов? Фейсбук избухна!

Фейсбук направо полудя след най-новата снимка в профила на Николета Лозанова.

 

Тв водещата е положила ръка върху голата гръд на футболиста, а всъщност всички тръбят, че двамата са разделени, видя HotArena.

„Партизан за бой се стяга!“ – така Николета е анонсирала предизвикателното фото.

 

На снимката не се виждат лица, но няма и съмнение, че това е гръдта на Валери – ясно личат неговите татуси и най-вече – този с името на дъщеря му Никол.

 

Очаквано, фотото събуди бурни реакции у феновете, които решиха, че това е сигурен знак – Николета и Валери отново са заедно.

 

„Този път няма лъжа, няма измама, няма шофьори, това си е Валери на снимката. Честито на Валери за новия клуб и успехи, и честито и на вас, че сте заедно отново“, възрадваха се потребители.

 

Лозанова обаче побърза да им отговори многозначително:

 

„Кой е казал, че сме заедно?!“.

 

Разбираемо е феновете на звездната двойка да искат двамата отново да се съберат, но тук не изглежда случаят да е такъв. По-скоро Николета пожелава успех на Валери в новия си клуб Партизан…

 

28 Коментара

:)

преди 8 години

Те все пак имат дете и не случайно ръката й е точно под името на малката. Но просто Валерката е пак употребен, за да предизвика Николетка интерес, защото тя няма какво друго да покаже и предложи. Не мисля, че ако бяха се събрали Валери щеше да продължава да има достъп до социалните мрежи и да праща целувки и сърчица на Илиянчето - тая снимка на послание към нея ми прилича. Друг е въпроса, че ако имаше сериозна тръпка Валери /както навремето му беше Николетка след раздялата с Алисия/ едва ли щяхме да виждаме такива снимки - новата нямаше да го допусне и най-вероятно щеше да наложи същите забрани и условия както навремето Николетка.

Коментирай

Оф

преди 8 години

Детските работи на Николета,защо й е да лъже, че не са заедно? Като всеки знае,че е пр. Изрод,само излага Божинов на всякъде.

Коментирай

Караджовска пача

преди 8 години

Абе миндил,ти на колко години си? Вземи порасни,стига лъга,че сте разделени,а се радвай, че не те ебе дебела свиня, като Шиши или Митьо Пищова. Радвай се на кухия си млад мъж и на детето ти...стига с тези постановки. Няма да ти се обади Н.Михайлов, като лъжеш,че си разделена със съпруга ти.

Коментирай

До кога

преди 8 години

До кога ще я търпим тая проста овца. Грозна,грозна и тъпа. Ако бях на мястото на изврстните личности с които тя се гаеари,всеки ден психо атаки ще й пускам,ще я обиждам,ще я предизвиквам да се разберем в живо предаване,да я видим тогава,като няма кой да й пише статусите и се види,че има два грама мозък.

Коментирай

азз

преди 8 години

Брат, нямаш акъл! Тази си го слага с разни дебелаци, а ти и вдигаш акциите. Защо бе момче, продължаваш да се връзваш на акъла на лъжливата циганка ?! Направо ми е жал за теб, знаейки как те правят на глупак!

Коментирай

TANQ

преди 8 години

VIE SERIOZNO LI SI POMISLIHTE CHE NIKOLETA I VALERI NQMA DA SE SUBERAT??? VSICHKO BESHE VUPROS NA VREME I ETO TO NASTUPI

Коментирай

hahahaha

преди 8 години

kude pak facebook izbuhnal ima po 11 i 8 komentara v oficialnata i lichnata stranica :D

Коментирай

miro

преди 8 години

Az ot koga vi govorq che si jiveqt zaedno i che vsichko mejdu tqh e super

Коментирай

офф

преди 8 години

"Настъпило времето да се съберат"..Скоро Клозета съвсем ще си настъпва бузите и палавият Божко няма дълго да издържи на тази гледка !

Коментирай

Разбира се

преди 8 години

Николинка видя,че Н.Михайлов има снимка с малкия Валерко на 1-ви юни и разбра, че Алисия е още с Н.Михайлов и айде пак да покаже и тя, че е все още с Валери. Ебати малоумното същество,много е проста.о

Коментирай

rina

преди 8 години

Bojinkata izobshto ne ya otrazaiava tazi dolnoprobna pacha....tía sednala da poblikuva arhivi. ...nikolinkee tichai da se pregledash che si mnogo zle

Коментирай

ужас

преди 8 години

Честно, много ми е гнусна тази жена. По-проста е от най-простите хора в България. Няма никаква личност зад скъпите дрехи,много,много куха лейка.

Коментирай

Мария

преди 8 години

Много ѝ се връзвате на тази изключително проста жена. За мен това е отговор на ваканцията на Ники Михайлов. Сега да гадаем ли с кого е той и защо тази е готова да е супер нещастна, но да се опитва да запази брака си. Аз едно не мога да си обясня как тази к...... я представят за изключително красива жена и на база на това някакъв пример за подражание на подрастващите. Пълна пародия на общество.

Коментирай

ЩЕ ВИ СЕ

преди 8 години

А целувките и сърчицата в инстаграм под снимките на Илиянчето къде се връзват в цялата тая работа с уж "фалшивата" според някои раздяла на сем. Лозанови? Трябва пък да нямаш грам достойнство и себеуважение ако за ПР накараш законния си съпруг да заяви пред цяла България, че не те обича и същевременно да се изявява под снимките на знайни и незнайни кифли - в който пък случай изобщо не може да ми ги давате като пример за любов и "идеално" семейство!

Коментирай

АРХИВ

преди 8 години

Ех! Снимка от архивите хахаха. Тази няма грам достойнство!

Коментирай

hi hi hi

преди 8 години

Tanq ili koqto i da si... mnogo si zabludena.... ama mnogooo . Nikoga Valeri nqma da se sabere s Nikoleta otnovo- nikoga! Baz darja!

Коментирай

хммм

преди 8 години

Снимката си е съвсем нова, по лака и личи

Коментирай

haha

преди 8 години

И двамата нямат мозък в главите си за сериозни неща,затова клозета е царица -парцалеса на помиите и интригите По-важно е ВИЕ да не я отразявате в мазната й фейсбук страница-ше пукне от яд за два часа .Гаранция!! Да живее фацебука . PS Само верното клозетино куче Мария Христова ще остане да скимти и драска с лапички под ууууууникалните й снимки.

Коментирай

силвия

преди 8 години

горкото момче ,а БЕШЕ талантливо

Коментирай

lubo

преди 8 години

Nikoleta snimki ot akta niama li da kachi za po dostoverno??

Коментирай

оф!

преди 8 години

Пфуууу, тая колко е жалка! Добре, че е този та да и се чува името. Със зъби и нокти драпа да си го върне защото няма на къде горката. И май все тя му се навира.

Коментирай

верноооо????

преди 8 години

Акт???Ама той пак ли и го слага? И на нея ;) . Жалко че не единствена а и няма да е последна;). А той само се излага с нея.

Коментирай

Ай

преди 8 години

Обарва го за портфейла.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

galkata maimyna pak se poiawi....izbarsana ot wsi4ki....twa 4y4elo...koi go iska be....swirkoletoooo....xai pak na magistralata...

Коментирай

pa4a

преди 8 години

тоя Валери как може да е толкова безволев.Дори разделени пак се оставя тая да го въвлича в интриги и схеми..Тъпанар...А тая колко е смешна и скучна не е истина.Само се чуди как да говорят за нея пачата проста.После реве,че и се ровели в живота.Ами скрий се МА..КОЗА

Коментирай

О,Господи

преди 8 години

Драги "журналисти" думата "скандално" е определение за нещо, което е съвсем далеч от изтърканите техники на Николета и Валери (и по-точно на първото лице) така, че не ни пробутвайте диктовките на госпожата. При тези хора вече не съществуват думи като "интересно", "скандално", "ново" и т.н. Не може скандален да бъде един толкова прост от дъното на душата си и предсказуем индивид като Николета. Преди поне я плюеха, заради отчаяните и опити да е интересна, сега коментарите са сведени до минимум 8 - 12 в личната й страница, в официалната и в Инстаграм. С удоволствие наблюдавам падението на тази жена, не заради чувството на завист, а заради чувство на справедливост, просто тя се постара всячески хората да я плюят, да и се подиграват, да и се смеят.... а сега и да я отсвирват. Валери няма да го коментирам, защото дори да не е с Николета, е достатъчно глупав, че да и позволи да го въвлича в евтини скандалчета. А феновете на Николета, която я харесват само защото е красива, са останали шепа неориентирани пубери, които и те не знаят за какво друго я харесват. Целия кръг "Николета, фенове и обкръжение" са едни проси хорица.

Коментирай

О, Господи

преди 8 години

и прости хорица, на които един ден пожелавам да се оправят искренно.

Коментирай

Жалка е Николина

преди 8 години

Тя горката само и само да е в устите на хората е готова на всичко. Със сигурност това и Илиянчето е неймо дело,за да се пише по сайтовете. По-жалък е Валери, че й позволява тая да го забърква в такива простотии. Не стига че му провали кариерара тази,пък и го направи за смях пред феновете му. Не напразно пяха по стадиона "Николета,Николета ще обслужи сектор Г" Едва ли му е било приятно,докато е на терена да го подиграват всички.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.