Ексклузивно! Защо 2 месеца Николета и Валери КРИХА раздялата си?

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-zashto-2-meseca-nikoleta-i-valeri-kriha-razdialata-si HotArena.net
Ексклузивно! Защо 2 месеца Николета и Валери КРИХА раздялата си?

Преди повече от седмица медиите бяха взривени от новината, че Николета и Валери се развеждат.

 

Двамата лично разкриха за раздялата във Фейсбук, но оказва се, тя датира много преди това, узна HotArena.

 

Истината е, че Божинов и Лозанова са решили да се разведат малко след почивката им на остров Мавриций, която беше покрай Нова година.

 

Излиза, че януари и февруари двамата крият, че са разделени, но защо?

 

Според запознати футболистът и тв водещата са се разбрали да не раздуват още новината, за да не злоупотребяват медиите.

 

Все пак малката Никол ще навърши 3 годинки на 1 април и родителите й са предпазливи в името на щастието на детето….

 

Това обяснява и романтичните постове на Николета към Валери в социалната мрежа през януари и февруари.

 

„Благословени са тези, които обичат, а двойно повече - онези, които са обичани - истински и безусловно, себеотдайно и като за последно! Имам щастието да съм и от единия и от другия тип хора и го пожелавам на всеки! Обичам те, Валери и ти благодаря за любовта ти“, гласи едно от любовните съобщения на Лозанова към съпруга й за това време, цитира „24 часа“.

 

„Истински обичана”, „Обичам те, Валери”, „Любов”, „Моята любов”, са част от статусите на Николета за това време.

 

Още подобни може да видите в галерията по-долу.

 

Разбира се, откакто двамата съобщиха, че се развеждат, подобни постове не можем да видим в профила на Николета. Тя обаче бе категорична: „Не търся и не искам съжаление, защото смея да твърдя, че животът ми и вчера, и днес, и преди месеци, и след месеци, ще бъде все така приказен, защото АЗ държа съдбата си в ръцете ми!“.

 

Последните й снимки пък са основно покрай кариерата й на модел и тв водеща. Но все пак не пропуска да отбележи: „Бъди момичето, което бившата му мрази, майка му обича…а той не може да забрави“.

 

Припомняме, че Лозанова и Валери сключиха брак през 2011 г., след като Божинов й предложи по телефона и изпрати годежния пръстен по приятел. Две години по-късно – през 2013 г. двамата пуснаха слух за фалшив развод, който се оказа с пиар цел заради новото предаване на плеймейтката.

 

20 Коментара

6mcdhm

преди 9 години

и какво излиза че тя сама си е поръчвала цветята ли?

Коментирай

с

преди 9 години

първата снимка с карикатурите е много готина голяма и куха глава като нейната.

Коментирай

Мими

преди 9 години

как си личи,че ви диктува какво да пошете!Другите сайтове писаха за обясненияата и в шюбов кам Валери,а през това време вече са били разделени и при вас веднага се пуска статия с тъпи обяснения!Хей,НотНиколета,не сме тъпи ,знаем че 2+2 е 4 ,а не 3 !Бившата вече хоспожа,до последно се надяваше да промени решението на Валери,да го изманипулира и пак да си го върне!

Коментирай

GLUPOSTI

преди 9 години

Хахахах, нищо не разбрах, били предпазливи пък и двамата обявиха че се развеждат, първо разбира се Валери, защото явно му е писнало от цирковете и лъжите на жена му. Глупава статия от която нищо не се разбира, а да разбира се че явно госпожата е правила всичко за да върне съпруга си, преди да се разбере че всъщност са разделени. Но явно този път парашута не и се отвори и за да е сигурен че ще се разведе с нея Валери реши да я изненада като го обяви първи. И от тази озлобя толкова че да плюе по бащата на дъщеря си в момента.

Коментирай

x

преди 9 години

Шиши отбой ли би,та почвате пак да ухажвате Божинов.

Коментирай

Нина

преди 9 години

Само едно се разбира от тази глупава статия и то е че Лозанова е правила отчаяни опити да се събере с Валери. Сигурно защото именно този с който е хваната да изневерява е изпрати Лозанова на майната си, тоест еба и бягам хахаха. Горката отчаяна съпруга, вече няма как да правиш на маймуна мъжа си.

Коментирай

yyyyy

преди 9 години

На мен ми се струва, че просто до последно я вярвала, че ще се съберат .Все пак тя толкова пъти го манипулира, накара го да се оженят, а уж нямало да ражда дете преди да се омъжи, а вече беше бременна преди сватбата.После го манипулира да плюе Алисия, да и участва в тъпите пиари относно предаването и.Тази жена е голямо зло , не може да обичаш човек, който го манипулираш по този начин, това не е любов а болна връзка.Валери ми се струва добряк, но е доста глупав.Но рано или късно и най-глупавите хора се усещат като ги въртят на малкия си пръст.Тази жена единствено някакъв такъв може да я търпи и то за кратко.Умен човек който цени себе си ще бяга надалеч от такива като нея.

Коментирай

:)

преди 9 години

Да. А после се ядоса, че Валери купил рози на Алисия за рожденият ден! Но живи и здрави!

Коментирай

Shpagi Gazadjian

преди 9 години

a be kakav razvod, kakva sapruga beee! Sprete se veche. Tia dvamata klouni NIAMAT podpisan brak. Zatova Nikoletka drapa da se saberat, zashtoto znae, che osven izdrajka za Nikolcheto, edin apartament i kola nishto drugo niama da vzeme. A nai-veroiatno noviat naistina i e bil otboi. Ama zashto se chudite, ne znam- tozi partsal e vinagi zariazvan, na kakvato i fatalna jena da se pravi, na kakvato i izkusitelka i ne znam si kakvo- i Niki ia zariaza, i Joro- Glavata ia zariaza. I na Orlin Pavlov se svaliashe edno vreme, ama nishto ne stana.

Коментирай

cute

преди 9 години

Не знам какво са решили да не раздуват, но Божинов яко се подиграва с нея. Имам чувството че не я понася, а и онова NO MERSY ;). Той е този който е поискал развод ;) тя затова беснее, само бяс да не хване хахахахахахахахахха.

Коментирай

яяяяя

преди 9 години

Криели "За да не злоупотребяват медиите с тях" Ай сектир бе вие заради медиите живеете пък после злоупотребявали с вас!Ако не са медиите Николета ще пукне от глад.Тя е един медиен продукт натрапен на хората и това е вече 6-7 години душевно изнасилване на читателите.Който и сайт да отвориш ти изкача тая ПАЧА с малоумния си замрежен поглед и поредната история.После помия изливали върху нея ми ти си си помия бе жено!!!!

Коментирай

baby

преди 9 години

Накара го да се оженят? Ама как с пистолет опрян в главата ли го принуди? Оная грозофила защо и тя не го "накара"? Нали и тя в 5-тия месец му съобщи че ще става татко. Логика вкарвате ли в това което драскате? Мъничко барем.

Коментирай

tctc

преди 9 години

E nali tq se prismq na Alisiq,che se e razdelila s Mihaylov,a se okaza,che po sashtoto vreme i tq e bila razdelena s Valeri.I vie ot hotarena neprekasnato natartvate,che se razdelqt zaradi izneverite na Valeri,a Nikolinka ne sprq poslednite meseci s liubovnite izliqnie kam Valeri,to ne beshe obichamte Valeri,che bil neinata liubov,bil vsichko za neq,ne bi li sledvalo,ako toi i e izneverqval ,toi da i se podmazva na nqkoi mai mu e osran zadnika,i tozi nqkoi qvno e Nikoletka.Jenata sama si e pravila podaraci i za 14 fevruari i za 8 mart samo i samo da ne se razbere , che sa i bili duzpata

Коментирай

хохо

преди 9 години

Колко изкуствена жена.. Дори целувката на снимката от сватбата им изглежда фалшива поза като за пред камера, а не като непринудена целувка на истински щастливи хора. От "близостта" им на повечето снимки лъха само фалш и суета. Отблъскващо е... И някак напълно очаквано, че ще се разделят. Няма как животът ти да е само поза и ти да си щастлив. Дано Валери си е научил вече урокът и да избира внимателно жената до себе си.

Коментирай

BOBO

преди 9 години

ZLOBA I PROSTOTIA....TOWA E SWIRKOLETA....TO DOBRE DARGI6 ZADBAQTA VSI...NO PONIAKOGA TIA SE PRISMIWA.....KOLKO GALKA I ZLOBNA GENA

Коментирай

eli

преди 9 години

da valeri nqma da zabravi 4 god. propilqni i izgubeni s teb nikoleto ne 4e toi moje da oceni towa za6toto e dosta typ

Коментирай

maleeee

преди 9 години

"Неведнъж тя е получавала и получава удари под кръста от непочтената си съперница Николета Лозанова, на които успява да отговори достойно.Близки до певицата споделят, че сега, след разпада на второто семейство на Валери Божинов-старши със самовлюбената и невярна плеймеитка, той най-после ще се осъзнае и ще отделя поне толкова време и внимание на първородния син, колкото на дъщеря си Никол." Ето това е реална оценка на нещата.Тея дето се хващате за песните и,че чрез тях гаврела парцала,ще ви кажа само,че Ася не си пише текстовете.А и дори да го прави веднъж не си позволи да намесва детето на тая пача.Айде фенчетата на тая гнусна смрад да се замислят малко.Мразя чалга,не слушам и не съм фен на Алисия,но за мен тя се държи повече от достойно.В началото и тя като всяка наранена жена си изпусна нервите и направи грешка с това реване по ТВ-предаванията,но важното е,че се усети как това ще повлияе на детето и и спря.А НЛО,уж много щастлива уж много обичана,но се изприщваше от злоба 4-и години..Аааааа от тука тъпи деца сте мама му стара.Родители нямате ли ?

Коментирай

maleeee

преди 9 години

А и статията ви е ужасно тъпа.Това,че Никол има РД-на 1-ви април не обяснява постовете.Не обяснява нищо.Ако искаха да крият раздялата заради това,още щяха да си мълчат.

Коментирай

To

преди 9 години

Криха два месеца по молба на Николета,защото не е била сигурна как ще се развият отношенията и с Шишето.Явно че публичните агитации,че е харесван много за зет не са хванали декиш,и пак започват манипулациите на Божинов.

Коментирай

:)

преди 9 години

Голяма работа! Знаете ли колко хора се развеждат всеки ден. Сега ясно, че те са популярни и ще се пише, но не разбирам защо и кому е нужно да се дават обяснения. Според мен са се скарали за глупост, но те нещата очевидно и преди това са били обтегнати, щом и най-незаинтересованият човек виждаше как се създава изкуствено тази безкрайна любов и семейна хармония. Дори и да е имало изневяра (без значение от кого), то виновните са двама. Ест. едниният носи по-голяма отговорност за действията си, но все пак...Най-добре въобще да не се коментира от тях повече и да няма платени статии, че хората не са глупави и нещата са ясни :D Те Николета с трабант я сравниха, сега за един развод ще се обяснява.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.