Елен Колева прелъстила Калин Терзийски (Актрисата използва хитовия писател, за да скъса с образа на евтина държанка)

5535
15 Ноември 2015, 15:00


Елен Колева може да не е най-успешната ни актриса, нито най-талантливата ни поетеса, но безспорно е най-умелата прелъстителка в артистичните среди у нас. Поредната жертва на звездата от „Шивачки" и бивша изгора на майонезеният бос Александър Найденов е… писателят интелектуалец Калин Терзийски, разбра HotArena.

 

Актрисата го ухажвала деликатно и търпеливо с месеци и най-накрая той паднал в капана на нейния фатален чар. Известният поет е редактор на издадената й наскоро стихосбирка и е идеалният човек, чрез когото тя опитва да лъсне имиджа си, пише „Уикенд“.

 

Родената в Монтана мъжемелачка се хвали напред и назад как е написала само за няколко месеца първата си книга, а с Терзийски още дълго ще работят в тандем и ще четат поетичните редове на другия пред публика.

 

С Калин се открихме по неведоми пътища. Така, както протичат невидимите връзки в природата. На пръв поглед - без причина, но със скрит и важен смисъл. Съвсем естествено открихме един в друг това, което сме търсили дълго време. И аз и той се вълнуваме от битието, но пътят на душата е най-вълнуващ за нас.

 

Знам, че публичният ми имидж е ужасен и евтин. Той бе грижливо създаван години наред от недоброжелатели. Радвам се, че Калин не се подаде на евтините манипулации. Само тези, които истински се докосват до мен, виждат действителната ми същност", играе с охота поредната си роля на новоизлюпената поетеса Елен.

 

Съпругата на Калин Терзийски - Ивана, не остава сляпа за скритите намерения на Колева към нейния мъж, но засега поне запазва хладнокръвие. „Ивана е убедена, че мъжът й няма да стигне до крайности. Със сигурност му е приятно да бъде обект на внимание от страна на по-млада и доста красива жена. Но това са мимолетни страсти. Елен скоро ще набележи друга по-изкушаваща жертва", коментират в артистичните среди.

 

Много от близките на Елен все пак оправдават нейната слабост към силния пол и постоянното търсене на подкрепа от мъжете с ранната загуба на нейния баща. Той си отива от този свят, когато тя е едва на 4 години.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 2 години
-3
Статията е написана тенденциозно .Елен е известна с една несполучлива връзка,а не като „мъжемелачка". Прости анонимни драскачи ,ако не знаете във всяка професия мъжете и жените работят съвместно .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени