Елен Колева се отказа от Терзийски, върна го на жена му (Дойде ли краят на истерията)

3827
11 Февруари 2016, 14:00


Калин Терзийски се е върнал при жена си, узна HotArena.

Писателят е бил забелязан в понеделник вечерта да се прибира в дома, в който години наред живя заедно с психиатърката Ивана Генова.

Калин беше видимо подпийнал, но личеше, че знае какво прави. Той помоли жена си за прошка“, цитира свои източници „Всеки ден“. Това се е случило само ден след като Нова тв излъчи интервю с него и актрисата Елен Колева, която обяви публично, че го обича и винаги ще се грижи за него.

Пак в понеделник вечер – точно когато Калин се е върнал при жена си, Елен даде лек заден в готовността си винаги да бъде до своя учител по поезия. Тя се застрахова пред всички, които я насърчиха да се грижи за него и да го „спаси“.

„Коя съм аз? За да мога да спасявам! Калин Терзийски може да бъде спасен само от Бога и от себе си. Знайте, че може да се помага, но не може да се помогне, ако един човек е решил твърдо да върви по пътя си и да учи болезнените си уроци“, обяви актрисата.

По този начин тя намекна, че Терзийски е решил да следва някаква собствена линия на поведение, която няма нищо общо с нея. Самият писател отказа коментар по въпроса. Същата беше реакцията и на жена му Ивана. Приятелите им обаче споделиха, че не биха се учудили двамата да се съберат отново след драмата с Елен Колева.„Нищо чудно да се е върнал при Ивана, няма да се изненадам“, коментира пред „Всеки ден“ шефката на психиатрията в Курило д-р Цветеслава Гълъбова.

Според психиатъра Ивана е жената, извадила Калин „от гроба“. Самият той никога не е крил, че тя има огромни заслуги за доскорошната му трезвеност, продължила с години. С връщането към алкохола пък се свързват отношенията му с Елен Колева. „Любовта с нея му докара стрес и не е чудно, че той пак посегна към бутилката“, твърдят негови познати. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени