Емил Русев подарил на жена си Христина и на любовницата Джумпарова еднакви пръстени

4619
24 Март 2014, 11:33


Виктория Джумпарова влезе в „Къртицата“, като още в началото заяви, че Русев й е предлагал брак още когато е била на 16 години. Все още пази годежния пръстен, дори го размахва с повод и без повод в базата, видя HotArena.net.

 

Продуцентите Иван и Андрей помолиха жената на Емил да остане насаме с тях двамата. Те й пуснаха видео с разговорите на Вики и неверника, докато бяха заедно в изолатора.

 

Оказа се, че Хриси не знае, че Емо е подарил пръстен на любовницата си, а Андрей заяви, че това е 100%-ов годежен пръстен – от бяло и жълто злато, пише в. „Всеки ден“.

 

Съпругата се издаде, че тя има същия пръстен, но не пожела да го покаже и се измъкна с думите, че „не го носи в себе си“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
големи драми
преди 4 години
0
Неговата съпруга горката е толкова смачкана ,че нема и на къде. през целия си семеен живот си е за тваряла очите за очевадни факти.Всички им стана ясно,че мъжа й е със салби ангели и системно и е слагал рога.Друг е въпроса,че тя явно е толкова емоционално зависима от него,че и на калъп да го хване ще каже,че и се е привидяло.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
pepi
преди 4 години
-4
Виктория Джумпарова има много гаден характер,гледах я когато влезе в началото в къртицата,направи ми много лошо впечатление,нахална,нагла,много е грозна без грим,добре..Виктория,стига си късала нервите на Емил,негова съпруга изглежда добра жена,додобре,че е избрал нея за съпруга и майка на децата му!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени