Есмер на Джизъса се изфука: И аз вече имам бюст!

3870
24 Март 2016, 15:00


Есмер Омерова вече може да се похвали с далеч по-пищно деколте в сравнение с това, с което разполагаше преди няколко месеца, разбра HotArena.

 

Бременната половинка на Благой Георгиев показа, че и тя вече има цици. Плоската като дъска татарка остана в историята. Танцьорката нямаше никакви гърди преди бременността си. Между другото, така е и с повечето жени на Джизъса с изключение на певицата Лияна. Тя, както приляга на професията й, е напълнила пазвата си със силикон, отбелязва „Всеки ден“.

 

Благо Колизеума, както стана известен футболистът след изцепката си в Рим, където надраска с монета една от колоните на вековния монумент, си избира гаджетата, жените и любовниците именно по този критерий – да са с тъмна дълга коса, смугли, слаби и да нямат гърди. Есмер обаче вече не може да се похвали с нищо от това, с което в началото е привлякла мъжа си. Тя се закръгли от бременността, обръсна си половината коса, а сега вече е напълнила и пазвата.

 

При някои жени подуването и чувствителността на гърдите са един от първите симптоми на бременността. Буквално от самото й начало те започват подготовката си за бъдещото производство на кърма. При Есмер гърдите започнаха да растат чак сега, когато раждането наближи. Въпреки закъснението по този признак танцьорката вече е сменила сутиените си. Те са с цели два размера нагоре.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Софка
преди 2 години
0
Ееее, няма такъв грозофил! Тази като роди ще изкара акъла на детето!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 2 години
0
mnogo ste prosti i elementarni Hotarena.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени