Ето ги любовниците Ивана и Камелия! Щерката на Йорданка Христова на седмото небе! (ПАПАРАШКО)

5093
27 Септември 2014, 10:49


„Да, дъщеря ми е различна, но аз я обичам и се гордея с нея!“

 

Тези думи на естрадната легенда Йорданка Христова трогнаха цяла България и събудиха още повече любопитството на папараците.

 

Ето че най-сетне се появи и първата обща снимка на дъщерята на Йорданка – Ивана, и бившата изгора на Люси Дяковска – Камелия Веселинова, видя HotArena.net.

 

Папараците на Николета Лозанова щракнаха двете любовници да интимничат, малко след като Христова влезе в Къщата на ВИП Брадър.

 

„Мамо, не се притеснявай за мен! Чувствам се свободна и намерих любимия човек“, похвалила се Ивана на майка си, когато за първи път й разкрила с кого си ляга.

 

Отношенията между женомелачката Камелия и Ивана са сериозни и дори двете ще отварят орташко заведение. Всъщност точно това направи Камелия и с бившата си любов Люси Дяковска.

 

Към момента общият им бар вече не функционира, тъй като Дяковска спряла кранчето с парите и Камелия вече не можела да се оправя сама.

 

Затова пък добре се оправяла с Ивана. Незнайно как блондинката успяла да убеди влюбената щерка на Йорданка да отворят собствено заведение и дори в момента двете заедно го освежават и обзавеждат.

 

Загрижени другарки на мама Данче, обаче са силно притеснени, че женомелачката Веселинова има един и същи маниер с всичките си любовници и само ги използва за пари.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Майничката
преди 3 години
0
Честно казано Данчето има основания да се притеснява за щерка си! Тази камелия е една долна,евтина и пагубна женица...която използва жените за пари....според мен дори не е лесбийка! По-добре дъщерята на Христова да стои настрана от тази долна лицемерна пачавра!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени