Ето ги най-шокиращите риалити моменти на 2013 г.

2354
05 Януари 2014, 12:00


Редакторска плесница

 

2013 беше поредната година, изпълнила ефира с риалити формати. Съвсем естествено, от тях се родиха цял куп скандали, които дълго време вълнуваха съзнанието на зрителите.

 

Ето и най-запомнящите се моменти от тях, които буквално шокираха феновете, подбрани от HotArena.net.

 

Лияна най-скандалната

 

Безспорно най-скандално се оказа поведението на Лияна във ВИП Брадър. Певицата втрещи всички с лекото си държание като не спря да се увърта ту около Мариан Кюрпанов, ту около Тервел Пулев, ту покрай Павел Чернев. 

 

Зрителите останаха безмълвни в момента, в който певицата се пъхна при Тервел под душа, както и от известния кадър, в който Пулев бръкна под хавлията й и започна да я опипва. За капак след това Лили позволи и на Чернев доста волности, който дори доволно разказа как я е хванал за „моцарелките”.

 

Джийсън Брад Люис и войната му срещу Златките в Биг Брадър Ол Старс

 

Не по-малко скандално беше и поведението на Джийсън Брад Люис. Ексцентричният певец влезе в шоуто с лична мисия да вгорчи живота на двете плеймейтки и да ги срине психически. Вода в леглата, набучена с нож снимка и заплаха за подпалване бяха само малка част от „сюрпризите” на Людмил, както е истинското име на изпълнителя. В крайна сметка той беше принудително изгонен от Къщата, след като заля с вода Райна.

 

Пенка в Биг Брадър Ол Старс

 

Освен че беше помощник на Джийсън във войната му с плеймейтките, Пенка също се включи в саморазправата, отправяйки смъртни заплахи към Русата Златка. Другото, което скандализира не само зрителите, ами и съквартирантите, беше облеклото на ромката в Къщата или по-скоро липсата на такова. Пенка използваше всеки удобен момент да демонстрира природните си дадености, а върхът беше готвенето й по червена прозрачна нощничка и високи токчета.

 

Етиен Леви и избухването му в „Музикална академия”

 

Известният със спокойния си и благ нрав музикален педагог втрещи всички, като по време на престоя си в шоуто си изпусна нервите и се нахвърли върху хората от собствената си група. Леви дори обвини Кичка Бодурова, че на концертите си пее на плейбек. Повод за гнева му станаха дочути коментари именно от страна на Кичка и Стенли, че не може да пее.

 

Лора Караджова и неочакваното й изгонване от „Музикална академия”

 

Звездата беше първата изгонена шоуто при това в директен двубой срещу никому неизвестния Любен. Изборът на зрителите определено втрещи гостите в студиото, а и самите участници, които дълго след това коментираха неочаквания зрителски вот.

 

Киро Скалата и алкохолните му подвизи в Биг Брадър Ол Старс

 

За разлика от първия си престой в шоуто, в който се запомни единствено флирта му с Виолета Здравкова, този път Киро беше решил да се развихри. Известният продуцент не спря с хапливите забележки по отношение на двете Златки в Къщата, че са скучни и досадни. За капак, Скалата намери за уместно да използва мивката, вместо тоалетна, след като беше прекалил сериозно с алкохола. Това му действие съвсем настрои останалите срещу него.

 

Ваня Червенкова и четирите СИМ карти във ВИП Брадър

 

Макар да се подложи на детектор на лъжата, съмненията, че бизнесдамата се е опитала да си купи победата във ВИП Брадър остават. Лично Ники Кънчев заяви, че голяма част от гласовете за нея идват от 4 СИМ карти. В последствие се оказа, че те са собственост на руски бизнес партньор на Червенкова, който искал да й помогне да спечели. Самата тя и до днес отрича да е знаела за намеренията му.

 

Войната между Заки и Любо в Х Фактор

 

На един от концертите двамата дотолкова не успяха да скрият напрежението помежду си, че дори си позволиха да обиждат участниците от отбора на другия. Очевидно осъзнали, че са се изложили, в следващите издания на шоуто помежду им отново се беше възцарил мир. Остава въпросът дали напрежението в шоуто или лична причина са довели до неочакваното избухване от страна на иначе спокойните звезди.

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени