Ето я вдовицата на Мето Илиенски! Красивата Яна харчи на воля 60 млн. долара наследство от боса на ВИС

7843
29 Септември 2016, 09:5460 милиона долара харчи съпругата на Мето Илиенски. Вдовицата на боса Методи Методиев, който безследно изчезна пред 2003 година, до днес избягваше да се появява, разбра HotArena.

Отскоро обаче милионерката е сложила край на дългогодишния си траур и стоене в сянка. И започна да се появява публично на партита и купони.

Яна Методиева е съпруга на финансовия мозък на ВИС Методи Методиев. На 29 ноември 2003 година той напуска дома си вечерта, настоявайки да излезе без охраната си.

Обещава да се върне до 2 часа, но никога повече не се появява.

Дълго време съдът отказва да го обяви за мъртъв, заради липсата на тяло и информация за убийство. Яна и дъщеря й Мина обаче завеждат дело и през март 2010 година той е обявен за мъртъв, а те за негови единствени наследнички.

Яна не губи време и влага голяма част от парите му в легален бизнес. Строи фабрика за шивачки в Горна Оряховица, елитен салон за красота в столичен мол, открива и паркинг на парцел в столицата.

Въпреки че няколко банди се опитват да я изнудват със заплахи, с помощта на приятели на Мето Илиевски, тя се спасява от набезите върху себе си и дъщеря им.

При все това, Яна предпочита да остане в сянка и продължава да се крие от всички, разчитайки на персонала си за ежедневните задачи в работата си.

Всичко това продължава години, докато преди няколко месеца Яна Методиева започва да разпродава бизнеса си. Тогава той е изкупен от близки до Мая Илиева, бившия кадър на ВИС Емил Миланов и други хора от сенчестия свят.


Така вдовицата на Методиев прибира няколко десетки милиона, които влага в строителство на нова резиденция в Бояна и в образованието на дъщеря си.

А междувременно двете се забавляват с пътувания и ваканции из цял свят.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени