Изпрати новина PHOTO ARENA rss
19 22

Бъдете първи! Научете всичко!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

Ето как се казва втората дъщеря на Бербатов

Димитър Бербатов и съпругата му Елена вече дадоха име на втората си дъщеря. Момиченцето, което се роди преди броени дни в столична клиника ще се казва Елия, разбра HotArena.net.


Подобно на сестра си Деа, която носи инициалите на баща си и втората наследница на футболиста носи първата буква на майка си.

 

Говори се, че покрай избора на име за бебето Елена е успяла да се наложи над майката на футболиста Маргарита. Която очакваше втората й внучка да бъде кръстена на нея.

 

Според последните новини още днес Елена и Елиа ще бъдат изписани от клиниката „Свети Лазар“, за да може Бербо да се прибере в Лондон за мача си в нея. Съпругата и двете му дъщери обаче ще останат в София, докато лекарите дадат разрешението си малката Елиа да пътува до Англия, пишат от „24 часа“.

PHOTO APENA Изпрати новина
Остави коментар във Facebook
Коментари:
4
Добави коментар
Автор *
Текст *
Капча:*
CAPTCHA Image
 
 • avatar
  23.11.2012
  Родителите им имат хубави български имена,празнуват си именните дни на големи християнски празници!А децата?Да са им живи и здрави!Може някой да се обиди,но за мен това са тъпи имена!
 • avatar
  22.11.2012
  Ко стана бе, вчера писахте, че е Маргаритка, днеска Елиа.....Утре каква ще бъде?
 • avatar
  22.11.2012
  моята дъщера се казва ЕЛИЯ, ако е с Я е производно на ИЛИЯ (така се казва таткото), но може и да произлиза от ЕЛЕНА (така се казвам аз), кето е слънце. Да им е жива и здрава
 • avatar
  22.11.2012
  И последно ЕЛИА или ЕЛИЯ ?Така и не се научихте да пишете .......
Абонирай се за новини