Фънки плюе кръв, спира с пиенето!

1388
31 Май 2017, 10:48След тежък запой, най-колоритния съдия в „Като две капки вода”—Димитър Ковачев—Фънки се принудил да спре с пиенето. Рокаджията стигнал до там, че плюл кръв, заради което оставил чашката за дълго, дочу HotArena.


Музикантът не искал да става лекар като родителите си и след консерваторията решил, че ще замине зад граница.

Свирех рок и тръгнахме по кораби с колеги музиканти. Един ден късметът ни изневери и дойде някакъв господин, който ни предложи почерпка за купона. След като се натаралянкахме яко, ни поиска работните визи. Останахме като попарени, защото нямахме такива, а певицата ни се разрева.

Тогава се разминахме само с полицейска кола, която ни изпроводи до границата, ама аз зверски се напих и тогава даже плюх кръв”, разказва с известно неудобство Фънки.

Така той попаднал в Дания, където си докарал язва от напрежение. Всяка вечер се напивал от мъка, че няма добра работа.

„Една вечер толкова се насвятках, че един дъртак на име Пюс ме посъветва да ида на улицата и да легна на тротоара, правейки се на просяк. Така няма да ми трябва застраховка, каквато нямах”, споделя още Фънки, пред България днес.

Номерът свършил работа. Дошла линейка и го отвели в Бърза помощ, където го лекували безплатно, като „чуждестранен клошар”. Така минал тънко с медицинската помощ.

„И в Лондон постъпих по спешно в хоспис. Само че не заради прекаляване с чашките, а за прекомерно пушене на цигари. Тогава много се задъхвах”, отбелязва рок музиканта.

След този случай то променя живота си. Вече не пие, а пури припалва само с повод. „Следя теглото си и си правя постоянно някакви прегледи. Наблюдавам се под лупа”, споделя още Ковачев.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени