Георги от Къртицата: В болницата с Ивайла не ни оставяха да останем насаме (Чакал я да излезе)

2408
27 Май 2014, 17:00


Победителят от втория сезон на „Къртицата“ – ММА боецът Георги Стоянов най-накрая заговори за Ивайла Бакалова, с която бяха като дупе и гащи в реалитито. Отношенията им няма да приключат, както избърза да огласи в ефира на „Жените говорят“, а ще продължат, научи HotArena.net.

 

Малко преди да му съобщят, че печели шоуто, приятел на Жоро подшушнал, че легендата в свободната борба Янчо Патриков е загинал в катастрофа. Спортистът дължал много на него и затова не е успял качествено да се зарадва на победата, заради лошата вест.

 

На другия ден, когато е било погребението, Георги нарочно е отговарял максимално кратко в „Жените говорят“, за да може да си тръгне по-рано. Въпреки това закъснял.

 

В същото интервю бе споделил, че пътищата му с тези на Ивайла няма как да се преплетат в бъдещето. Няколко седмици по-късно обаче е на друго мнение: „Видях Ивайла и се радвам, че беше в сравнително добро състояние и настроение.

 

Надявам се колкото се може по-бързо да се възстанови и да стане на крака, за да можем да се разходим нормално и да си поприказваме

 

В болницата е ужасно, непрекъснато влизат и излизат доктори, не можеш да заключиш вратата на стаята, за да останем насаме и да се почувстваме защитени. А дали съм влюбен – времето ще покаже“, споделя победителят Стоянов, пише сп. “LoveStyle”.

 

Сега, когато има пари, ще се погрижи за бившата си съпруга Юлия нищо да не й липсва. По-голямата част от парите се надява да похарчи разумно. Досега имал 22 битки зад гърба си, но не е успял да задели нито един лев. Живял е битка до битка, когато е нямал пари не ходи никъде и не плаща.

 

Славата няма да нанесе кардинални промени в живота му, дори не я приема изобщо. Притеснява се, когато искат да се снимат с него.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени