ГОРЕЩ СЛУХ! Кунева в афера с 28-годишен любовник? (Всичко за скандала)

3612
21 Май 2015, 16:00


Горещ слух обикаля политически среди и чеши езиците на клюкари.

 

Според упоритата мълва вицето Меглена Кунева има афера с 28-годишнен любовник, научи HotArena.

 

И то не кой да е – а нейният колега и съпартиец Антони Тренчев.

 

Антони е син на милионерката Илияна Алипиева, вносителка на „Бенетон”, „Макс Мара”, „Долче и Габана”, „Дзеня” и още над 30 ВИП модни марки у нас. Майката на депутата притежава над 30 бутика в центъра на София и в големите молове в България.

 

Оказва се, че дори Меглена Кунева не е успяла да устои на чара на младежа. Двамата се стараят да държат срещите си под гриф „строго секретно”, но техни колеги с по-набито око съзрели пламъците в очите на новата двойка. Още повече че при всички партийни командировки, Тренчев все се оказвал до рамото на Кунева.

 

И най-широко скроените в десните редици, посветени в тайната, са шокирани, че мадам Кунева има връзка с 30 години по-млад мъж. Повечето заподозряха, че очевидно Тренчев е видял в Кунева пряк трамплин към стремителна политическа кариера. 

 

Вероятно пикантният слух все още не е достигнал до ушите на съпруга на Кунева - мастития баровец Андрей Пръмов, макар че двойката изглежда отдавна е изгубила интерес да си следи интимните локации. Мадам Пръмова не е литнала толкова по леко инфантилната визия на младежа, колкото я пленили невероятната му амбиция и много добри обноски, придобити зад граница. Роденият в Мюнхен юрист бил най-галантният мъж сред реформаторите, които в по-голямата си част имат по-грубовати маниер, пише Уикенд. 

 

Самият Тренчев, който апропо е кръщелник на самия Андрей Луканов, ходел с навирен нос в парламентарната група, тъй като за 28-те си години имал солидно звучаща биография. Младежът е завършил бакалавърска степен по английско и немско право в „Кингс колидж” в Лондон, а магистърска –в прочутия университет Хумболт в Берлин. Младият реформатор се прочу с неуспешната си инициатива с детектора на лъжата, на който се подложи  пред „Св. Александър Невски” още при стъпването си в парламента.

 

Макар че прикани политиците да се отзоват на антикорупционната му инициатива, експериментът му потъна. В доказателство на любовта си към видната дама, Тренчев не спира да хвали всички нейни инициативи на профила си във Фейсбук.

 

Според хора от обкръжението на Кунева клюката за особени отношения между вицето и младия депутат са силно преувеличени. „Меглена просто го харесва като политик и го поощрява. Е, може би се е поувлякла малко, но едва ли има сексуални отношения с него”, коментират в Реформаторския блок.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
mu
преди 3 години
0
Еротична обява: "Стара обувка, търси някой да и отпори гьона"
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени