Грип надви Добрина Чешмеджиева (За пръв път слиза от екран)

1741
26 Март 2015, 14:30


Добрина Чешмеджиева изненадващо изчезна от тв ефира. За пръв път от съществуването на предаването „Референдум“ тя не се появи на екран миналата вечер, разбра HotArena!

 

Отсъствието й породи редица слухове, дори плъзна мълва, че е уволнена. Ситуацията се оказа доста по-различна – Чешмеджиева просто е била повалена от грип.

 

Новинарката от „По света и у нас“ Аделина Радева я замени като водеща в предаването и предизвика изумление сред верните зрители на БНТ, пише „Всеки ден“.

 

Аделина, която е сред най-близките приятелки на шефката на БНТ Вяра Анкова още от престоя й в Гърция, пестеливо обясни, че този път по изключение тя ще препитва политици и експерти по важните обществено-политически теми.

 

„Всеки ден“ разбра, че Чешмеджиева е легнала болна след усложнения от грип, който дълго време карала на крак. Тя се появила в студиото с температура и настинка още на 17 март за предишното издание на „Референдум“ и продължила да ходи на работа в телевизията през цялата седмица кашляща и кихаща.

 

В понеделник, на 23 март, Добрина все пак решила да не прави повече експерименти със здравето си и обявила решението си да си остане вкъщи, за да се лекува. Чешмеджиева е известна като много стриктна и отдадена на работата си телевизионерка, но явно грипът си е казал думата, коментират по коридорите на „Сан Стефано“.

 

Така водещата на „По света и у нас“ Аделина Радева заела мястото й, а всички в БНТ са единодушни, че се е справила много добре.

 

Радева препита депутати и експерти за поредните проблеми в здравното осигуряване премерено и компетентно, като не изгуби контрола в студиото дори при най-сериозните караници между политическите противници доктор Емил Райнов – народен представител от БСП, по-известен като личното джипи на Сергей Станишев, и неговия колега от Реформаторския блок Димитър Шишков.

 

Ади води „По света и у нас“ от 2011 г. в двойка с Жоро Любенов. От 1995 г. живее в гръцката столица Атина, където заминава да учи. След като 10 години работи в гръцката телевизия „Антена“ и „Дойче веле“, влиза в частния бизнес и се връща у нас. От престоя й в Атина остава вярното приятелство с Вяра Анкова, която живее 4 години в Гърция заради съпруга си Томас Лафчис.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени