Гроши: Иван и Андрей трябва спешно да се напият

4256
07 Април 2011, 09:41


На дулото на Гроши: Опосумите Иван и Андрей

 

 

Напоследък телевизията страшно много ме отегчава, особено масовите, да не говорим за Нова телевизия. Отначало мислех, че „Шоуто на Иван и Андрей” ще е нещо интересно – ще става за гледане, но се оказа пълна простотия. В един форум даже го оприличиха на „селски кенеф” и наистина - едни и същи гости, които минават от телевизия в телевизия и говорят все едно и също, та на човек да му „писне на... шушлека”.

 

 

Опосумите, (както ги наричат) си мислят, че правят забавно тв шоу с техните плоски, а понякога и неуместни шеги. Дори и сериал са спретнали, ако може да се нарече така, а не се погледнат отстрани, колко бездарни и нещастни актьори са. За капак и лигавата Бианка, която колкото и хубава да е, дразни адски много с поведението си. Преди години, двамата кретеноиди ми се струваха забавни, дори се запознах лично с тях и няколко пъти сме се напивали заедно.

 

 

Веднъж се наложи да прибираме Иван, който така се беше напил, направо си беше „махнал главата”. Долната му устна беше увиснала надолу и настрани, като отлепена подметка. Погледът му беше като на току-що заклано теле. Спомням си, беше януари, а той се съблякъл гол до кръста, обърна един контейнер за смет и се напъха в него, та се наложи с шутове да го изкарвам от там. После в тях се опита да влезне в пералнята... Та забавно беше и забавни бяха тези момчета.

 

 

Сега сигурно са спрели алкохола или много насериозно се взимат, като продуценти и затова са толкова скучни и отегчителни. Дали не е време пак да почнат да пият? Иван вече е влязъл в ролята си на отговорен баща и съпруг, а Андрей май страда от любовни разочарования. Наскоро четох, че имал и проблеми с потентността – „Не вдигал самолета”. Е, това вече си е проблем: Бог да го прости малкия Андрейчо!

 

 

И съвсем скоро май само Вихра ще гледа опишканото им предаване. Момчета, вземете се в ръце, или ставайте забавни или се омитайте от тв пространството и оставете мястото си за свежи, забавни и кадърни нови лица!

 

 

Б.р. Hotarena.net не винаги споделя мненията на коментаторите си

 

Уважаеми читатели, ако някоя светска персона ви дразни много с поведението си и имате авторска позиция, която искате да изразите, напишете статия, изпратете ни я и ние ще я публикуваме в най-горещия сайт Hotarena.net.

Пишете ни на e-mail hot@hotarena.net
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
iqmuseaab
преди 6 години
-1
PoTMrH gyomndjazbeg
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Chianna
преди 6 години
-1
With all these silly websites, such a great page keeps my itnenret hope alive.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени