И ЕЛИТЪТ се ИЗЛАГА! Виж най-големите изцепки на звездите, разказани от Евгени Минчев! (ПИКАНТЕРИИ)

4528
08 Юни 2014, 10:45


Лорд Евгени Минчев таи лоши чувства към не един или двама представители на родния хайлайф. Звезди, на които паркетният лъв е ударил стабилно рамо, са се отнесли некоректно и неблагодарно с него, затова си получиха поред заслуженото. Това се случи  в интервю пред Деси Цонева за тв предаването "Поверително от N.L.", видя HotArena.net.

 

Светският хроникьор започна най-напред с д-р Енчев: „След антракта, в нашите отношения, който той сам предизвика, не видях да е постигнал нещо повече.” ПР-а на богатите и известните продължи да реди истинските причини за дълбокото си огорчение и от Поли Генова, Андреа, Алисия, Антония Петрова, Миро, Азис, Мария Илиева и Лили Иванова.

 

В списъка Евгени не пропусна името на краля на поп-фолка Азис, разказвайки история от знаменитото изпращане на сина на Тони Стораро – Фикрет. ”Бях поканен на бала на Фики Стораро. Оказа се, че празното място до мен е предвидено за Азис. Когато той влезе и видя, че е настанен на моята маса, се изнесе, но това беше печално за него, защото аз бях на централната, а той отиде на крайната маса“, цитира blitz.bg.

 

Мария Илиева е едно от имената, на които Евгени Минчев се спря с огорчение. Самият той е направил парти в нейна чест. „Миналата година 2013 с Мария работихме страшно добре. Аз я препоръчах на всички мои клиенти. Тя дойде и направи няколко много мили жеста на събития, организирани от мен. И това беше правилният отговор на моята добронамереност. Събрах 45 души в лятната резиденция, за да й благодаря. Партито беше обявено за 8 часа. Мария се появи половин час след полунощ и не направи добро впечатление на хората, които я чакаха, и които искаха да я насърчат, да изразят благодарност към нея.

 

Опитах се да прикрия този случай. Опитах се да въздействам на медиите да забравят, че тя дойде със спортно облекло и с плетена шапка на друго луксозно събитие. Но те не й го спестиха. Аз нямам какво да й прощавам. Вчера в един от големите молове, в най-големия порой виждам едно момиче сгушено под навеса и разпознавам Мария Илиева. Дадох й моя автомобил, моя шофьор и моя чадър. Паднах й на колене и казах: „Мила, каквото и да се е случило аз съм твой, можеш да разчиташ винаги на мен. Така че аз нямам конфликт с Мария Илиева, нито предполагам, че и тя вече.”

 

Лордът не пропусна да сподели и цената, която плаща за коментарите си. „Цената е да бъда отбягван. Мога да си позволя тези коментари, защото не завися от нито един от тези хора. Казвам истината и никога не задълбочавам тези коментари извън аутфита на личностите, за които говоря. Никога не мога да кажа, че тази има двойна гуша, или дебело дупе.”

 

Болезнената тема за Минчев - Миро от някогашния дует "Каризма", също не бе подмината. „Миро си е отделна единица. Харесвам неговото творчество – допреди да спре да го прави. А той спря до „Губя контрол”. Опита с едно предаване където е водещ, но това не е неговата роля, не е неговото място. Това е изява, която ще го съсипе. Подобно на Азис, който имаше предаване.

 

 Правя една скобка и двамата са зодия „риби”, и двамата се подвеждат емоционално от хора, които не са подходящи около тях. От кого ще избяга Миро? Най-важно е да избяга от сегашното си състояние. То не е правилното, той не твори, няма вдъхновение и търси опора и патерица в други неща. Той е все още твърде малък, но не трябва да е наивен.”

 

Минчев подчерта, че телевизионната легенда Кеворк Кеворкян е неговата пътеводна светлина и ориентир какво трябва да прави човек, за да остане дълго време в бизнеса, който прави. Не така ласкаво се изказа, обаче за друг телевизионен корифей: „Сашо Диков бъркам със Сашка Васева по манталитет, по начина по който остаряват, по начина, по който им увисват лицата. Любимците на Господ остаряват красиво – очевидно Сашо Диков и Сашка Васева не са любимци на Господ.”

 

Едно от най-коментираните имена покрай това на Лорда на светския живот - Юксел Кадриев, също получи своя коментар. „Юксел Кадриев има поредица от гафове – каза Минчев. Първия път, когато се блъсна с такси, и си позволи да го коментира беше личен гаф. При това докато пушеше цигара. Следващия гаф на Юксел Кадриев бе да съди жълтата преса. А тя не написа нищо лъжливо за него. Бях дискретен, когато бяхме заедно, а то не е било толкова отдавна, че да няма живи свидетели. Наши общи приятели журналисти, които се възмутиха на неговата неблагодарност. В съда се опитах да запазя неутралитет и към моите колеги и приятели от жълтите медии, и към Юксел. Посъветвах го да оттегли иска си, от тогава не съм получавал призовка.”

 

Съвременните поп-фолк звезди Минчев определи не като принцеси, а като придворни. Сред тях отличи Мария, но категорично се възпротиви на качеството на песните й. Евгени побърза да развенчае мита за елегантността на Андреа. Що се отнася до Алисия, той заяви: „Алисия не е моят човек. Трудна за контактуване. Изигра ми номер на едно събитие. Получи фешън айдъл преди 4-5 години. Казах й, че ще се радвам да ни поздрави с песен, а тя се направи, че не чула и не е разбрала. Дойде с един сукман, на който имаше една снимка с Мерилин и не й подхождаше. Тя за това и остана да тича и след най-бавния пътнически влак.” В заключение светския лъв отсече: „Кой би се обидил, ако съм му описал правилно живота?”

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
тони
преди 4 години
-1
И спрете да наричате тия чалгаджийки, миски и други въздухари елит. Единствената звезда тук е Лили Иванова. Останалото е смет.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
bellagio
преди 4 години
-4
абе вие луди ли сте,или ще полудявате????...спрете да наричате този селски глашатай-лорд....самозвана селска пръчка...педерунгел
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени