Ина Ананиева в трескава подготовка за бебето

1128
01 Юни 2017, 12:00
Топ гимнастичката Ина Ананиева трескаво се подготвя за раждането на второто си дете. Бившата треньорка бе спипана на бейби шопинг из столичните молове, дочу HotArena.


Гимнастичката отмята последните приготовления за най-новия член на семейството и е доста заета. Освен това се готви и за предстоящото раждане, което ще бъде със секцио.

Бившата гимнастичка признава, че са се договорили с таткото да не присъства в залата за секцио. Освен това тя се отказа от треньорския пост на ансамбъла по художествена гимнастика.

Една от причините както се оказа след това е именно бъдещото бебе.

„Първите 4 месеца бяха много трудни. Не можех да спя, отслабнах доста и имах нужда от почивка. И без това началото на бременността ми не беше леко.


Повечето жени качват килограми, а аз отслабнах, защото постоянно ми се гадеше и повръщах. Така беше до 4 месец.

Оттогава се чувствам добре, спя спокойно и вече имам апетит, но не съм се превърнала в огромна жена. Засега съм наддала само 5 килограма”, споделя още Ина.


Тя допълни, че е решила бебето да се роди със секцио, а таткото да не присъства на раждането. Алексана, която е първата дъщеря на Ананиева и бившия й съпруг, няма търпение да гушне новата си сестричка.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени