Инициативата „Подари Коледна вечеря на пенсионер в нужда“ с огромен успех!

1469
24 Декември 2014, 11:49


Огромен успех пожъна инициативата „Подари Коледна вечеря на пенсионер в нужда“.

 

Освен че идеята бързо се разпространи по националните телевизии, в интернет и други медии, броят на включилите се в каузата е изключително голям.

 

Стотици снимки на хора, помогнали на пенсионери в нужда на 21 декември, доказват успеха на кампанията.

 

Повече от 80 населени места са се организирали. След 21.12, когато беше инициативата, много хора са продължили да се включват. Посетени са хора в различни градове на страната, както организирано, така и от индивидуални доброволци, които са допринесли за инициативата. 

 

Организаторите доказаха, че българинът има голяма душа и никога не би оставил някого в нужда. Важното е някой да запали искрата. Е, тази инициатива успя.

 

Много хора очакват и следващите такива, каквито със сигурност ще има!

 

Но нека припомним за благотворителното мероприятие, с разказ на самите организатори.

 

„След като на 05.11. 2014 г. моят приятел Кирил Димитров сподели идеята си мен и още 5-6 човека, а именно - да организираме хората на 21-ви декември 2014 г. да подарят продукти за една Коледна вечеря /а и малко повече/ на пенсионер в нужда; ние прегърнахме инициативата и се заехме с нея", разказва Жоро Френски.

 

И продължава: "Създадохме групата "Бъди човек" и нейно събитие във Фейсбук: "Подари Коледна вечеря на пенсионер в нужда".

 

Заснехме клип, в който обяснихме за идеята си, популяризирахме го във Фейсбук, в различни сайтове, по телевизията и в другите медии. Чрез моята страница и профила ми тук, клипът ни беше изгледан от над 7000 човека.

 

Снимахме се и в други интервюта и репортажи за най-гледаните телевизионни канали, чрез които достигнахме до хора от цялата страна.

 

 

Активизирахме приятелски фирми и организации, които се включиха с пълна сила, голямо желание и сериозни дарения в начинанието ни.

 

В следствие на това, само за 45 дена вече имахме към 13 000 души, включили се в акцията ни, от над 90 селища в България.

 

За разлика от доста хора, аз бях напълно сигурен, че сред народа ни има огромен брой добри и съпричастни души, които са готови да помагат на онеправданите и нуждаещите се; и трябва само някой да подаде искрата, за да лумне пламъкът на доброто из цялата държава.

 

И ето - ВИЕ ГО ДОКАЗАХТЕ, ПРИЯТЕЛИ!

БЛАГОДАРЯ ВИ!

 

Благодаря на всички, участвали и допринесли с нещо, па макар и с най-малкото, но от сърце! Аз лично съм много щастлив, че успях да участвам в осъществяването на този акт, и че дадох от сърце, каквото мога със своя принос в него!

 

Пожелавам весели и щастливи празници на всички добри хора, и щастлива Нова година, приятели.

 

Да бъдем ХОРА!“


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Браво
преди 3 години
0
Добра инициатива и браво на всички, които са направили това.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени