Йоанна Драгнева и Поли Генова във война (Какво делят двете)

3358
29 Февруари 2016, 17:00


Йоанна Драгнева обяви студена война на Поли Генова. Двете певици не си говорят от месеци и избягват да стоят в една и съща стая, дочу HotArena.

Гаджето на Ненчо Балабанов не можела да прости на колежката си, че е по-успешна от самата нея. Макар че не си позволява публично да каже и дума срещу Поли, пред свои близки Йоанна Драгнева я наричала с всевъзможни обидни епитети. Тя била категорична, че колежката й е подмазвачка и връзкарка и всяко нейно постижение й било като трън в очите, пише "Всеки ден".

Корените на враждата се крият още с детството им. И двете са от „децата“ на група „Бон-Бон“. По една или друга причина обаче Поли винаги е била по-изявената от двете, въпреки че Йоанна не е по-мързелива, нито по-малко талантлива. Тази тенденция продължава и до днес.

Докато Поли печели навсякъде, където се появи, Йоанна остава основно с големите си напъни и далеч по-скромни постижения. Когато например Генова за първи път представи България на Евровизия, не успя да се класира напред в конкурса, но българите я заобичаха заради брилянтното изпълнение на хита й „На инат“. Когато се върна в страната, я посрещнаха като звезда. След нея Йоанна също отиде на Евровизия, но не сама, а с групата „Дийп зоун проджект“, и пя фалшиво. 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени