ИСТИНАТА! Елена на Бербатов ражда до дни (ФОТО ФАКТ)

6379
10 Ноември 2012, 11:32


Нежната половинка на Димитър Бербатов ще стане майка до дни, видя HotArena.net. Папараци на „България днес“ щракнаха Елена Бербатова тези дни, докато пазаруваше в столичен магазин.


Както изглежда половинката на Бербо съвсем скоро ще стане майка за втори път. Според предварителна информация Елена ще роди в столична клиника, чието име се пази в строга тайна.


За да не смущава нищо спокойствието на бъдещата майка, цялата фамилия се грижи за нейните удобства. Новият дом на Бербатови в Бояна също е напълно готов и съвсем скоро младото семейство ще се нанесе там.


В момента Елена все още обзавежда новото жилище и въпреки че до дни се очаква да роди, не позволява на близките си да я возят или разхождат из столицата, а държи да изпълнява ангажиментите си сама.


Все пак родителите й бдят неотлъчно над нея, а свекър й се грижи да държи пресата и папараците далеч от бъдещата майка, придружавайки я на излизане или влизане в сградата, където в момента живее.


Въпреки всичко папараци успяха да щракнат бъдещата майка, която сияе дори в последните дни на бременността си. Прави впечатление обаче, че Елена доста е наедряла, в сравнение с предишната си бременност, пишат още от „България днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени