Иван и Андрей с куп гафове в „Къртицата“ (Снимки)

2105
28 Февруари 2014, 17:54


Иван и Андрей сътвориха невиждано шоу в „Къртицата“ снощи. Освен участниците, които подложиха на жестоки изпитания, двамата едва не подлудиха и специалните си гости, видя HotArena.net.

 

Актрисата Теодора Духовникова едва не получи сърдечен удар, заради номерата на Иван и Андрей. Очилатият продуцент изскочи от базата, където се провеждаха изпитанията и предложи пълна порция насекоми на Иван, Тошко и Теодора, пише kliuki.ws.

 

Иван едва не повърна, а Духовникова подскочи ужасено, когато част от насекомите тръгнаха да излизат от кутията. Малко по-късно актрисата изля и чашата с вино, която държеше с треперещи ръце.

 

След като едва не доведе до припадък Роксана, Андрей направи нов гаф — изгуби Вини Джоунс.

 

Британския актьор последва Андрей, когато напусна студиото с насекомите, и изчезна из коридорите на Базата. Обърканите продуценти изгубиха пет минути докато го намерят, а Вини очевидно се чувстваше не на място, докато гледаше изпитанията с насекомите.

 

Кулминацията обаче бе, когато Иван и Андрей изтърваха групата в студиото с публиката. Втрещени участниците трябваше да седнат в заседателната зала, а изведнъж се оказаха лице в лице с гостите и публиката.

 

Последва бързото им връщане в изолация. Както и изрични инструкции от страна на Иван и Андрей, че нямат право да общуват с външния свят.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени