Иван и Ирина се женят пак през септември

1286
12 Юли 2014, 15:00


Продуцентът Иван Христов и любимата му Ирина Тенчева наистина са се оженили тайно, научи HotArena.net. Двамата са си казали „да” на скромна церемония в чужбина. Според запознати, влюбените са се взели на романтичен остров, а за кумове са били поканени случайни хора.

 

Двойката е решена да повтори ритуала с повече гости и на родна земя през септември, пише в. „Всеки ден”. Сватбата вероятно ще е в елитен столичен хотел, а вече е ангажирана сватбена агенция. Очаква се да бъдат поканени над 200 души – предимно лица от шоубизнеса.

 

Рамкирани в черно, халките на безименните им пръсти лъснаха още преди десетина дни на премиерата на сборника „Истории от кухнята”, в който Ирина дебютира като автор. През трите години, в които делят общ дом в полите на Витоша, водещата на „Ангел парк” по TV7 е получавала многократно предложения за брак от Иван. Досега отказвала с аргумента, че подписът в Гражданското не е гарант за щастие, но в крайна сметка се решила на бис под звуците на Менделсон.

 

Разходката до олтара е втора за Иван и Ирина. През 2012 г. бившата му муза Вихра Петрова превърна развода им в медиен фарс, а Ирина си върна моминското име дискретно и цивилизовано в началото на 2013 г. Децата й Спас и Вирджиния живеят с нея в дома на водещия на „Къртицата”, но контактуват безболезнено и с татко си.

 

„Ще кажа само, че имат по-пълноценни отношения с баща си от много други, които живеят през цялото време и с двамата си родители. Когато родителите са интелигентни и осъзнати, децата не стават попивателни на катаклизмите в живота им, нито спасители”, сподели самата Ирина.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени