Излъгалата на „Мисис Свят“, че е „Мисис България“ кълне всички, които не я харесват

2166
22 Ноември 2014, 14:00


50-годишната варненка Анита, която излъга, че е станала „Мисис България“ на престижния конкурс „Мисис Свят“, кълне в мрежата всички свои недоброжелатели да не видят плътски удоволствия, узна HotArena.net.

 

„Миската“ обра куп негативи не с лъжата си, а заради визията си. „Пред нея Мис Крокодил е неземна красавица“, отсичаха интернет критиците.

 

Това подразни женицата и тя избухна във Фейсбук: „Помощ! Нападнаха ме. Ще се напия довечера от радост, а на вас наздраве също. Нека празнуваме, както всъщност ние най-добре го можем. Нека убием злобата заедно, че е голям товар на цялата ни държава. До другия конкурс Мисис Свят догодина, ха-ха-ха“, заяви Анита.

 

Последва още едно откровение, което гласеше: „Баща ми и майка ми се борят за живота си, а вие ме мразите...“, цитира в. „България Днес“.

 

Организаторката на „Мисис България“ Меги Савова заяви, че Анита никога не е кандидатствала за титлата, камо ли да я е печелила.

 

Варненката не й остана длъжна и й отвърна следното: „За госпожа претенция Меги Савова!!! Аз съм Mrs Bulgaria World    , а вие тази марка няма как да я използвате, можете да си изписвате конкурса само на кирилица. Нали знаете колко ще ви струва изписването на латиница.

 

Защо просто не си гледате бизнеса, вместо да се занимавате с мен. Аз съм ясна. Бях там, преживях най-хубавите си моменти и това ще ми остане за цял живот. А това, че на вас ви плащат, за ваша информация тези номера на световен конкурс не минават. Ако имате претенции към моята титла, моля, обърнете се към официалните лицензирани за България представители Яненка Люцканова и Светослав Йорданов“, заяви Анита.

 

Разбира се нападките не спряха до тук. Има и продължение: „Вас, г-жо Савова, никой от Mrs World не ви познава, аз също. Съжалявам за обърквацията, но не знам къде отиват вашите Мисис България. На кой конкурс ги изпращате, след като ги провъзгласявате за победителки в България? Ако вие държите правата,  тогава къде беше вашата избраница тази година? Забравихте я или си изпусна самолета към световния конкурс?“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хиииииихи
преди 3 години
0
Женооооо,грозна,проста и нагла!Заври се обратно в дупката,от която си изпълзяла!Жалко,че не се научихте,да не усирате БГ.,изпращайки на световни конкурси,да ни представляват такива...е,не ми стигат определенията! Застанала ми онази вечер някаква,и обяснява.че която и да пратели,народа никога нямало да е доволен и да я хареса!Лелеееееее,ама как и кой и с кой акъл избра да прати това силиконово ЧУЧЕЛО,БЕ!СРАМ И ОГРОМЕН РЕЗИЛ ЗА БГ.! За кой ли път,света ще ни нарича ЦИГАНИ!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени