Желаете ли да бъдете отвлечени от Dark Rooms София?

2641
01 Юли 2015, 18:00


През последните месеци жителите и гостите на столицата все по-често намират забавление в Real Life Escape Rooms. Този тип игри са много популярни по цял свят, а в последните 6 месеца изживяват истински бум на родна земя.

 

Какво представлява играта?

 

Отбор от 2 до 6 души бива заключен в стая подготвена предварително за играта. Играчите разполагат с 1 час за да решат всички загадки, а те не са никак малко. Ще се сблъскате с множество катинари които се отключват с ключове, цифрови и буквени кодове. Трябва да бъдете съобразителни, набюдателни, ловки, да играете в екип и да се забавлявате много!

 

За кого е подходящ този тип забавление?

 

Буквално за всеки. Всеки който иска да се откъсне за поне час от забързаното ежедневие и да се въплъти в ролята на един таен агент и разбира се, да се забавлява. Играта не изисква никакви тежки физически действия, няма сложни математически задачи или каквото и да било друго. Всеки човек който може да сметне 5+5-3 и знае как се работи с отвертка и фенер може да се справи.

 

Каква е цената?

 

Цената зависи от това от колко човека е съставен отбора. В повечето случаи излиза на цената на едно кино + пуканки и напитка, а специално за нашите читатели предоставяме и код с 20% отстъпка – HOTARENA20, така цената за група от 5 човека е под 16 лева на човек.

 

Трябва ли да се запази час предварително?

 

Да. На сайта http://darkrooms.info/ има форма за резервация. Избирате свободен ден, час, за колко човека желаете да бъде резервацията, въвеждате телефонен номер, email и попълвате ваучера за отстъпка.  Човек от екипа ще се свърже с Вас за потвърждение на резервацията.

 

Какво друго трябва да знаем?

 

В общи линии е това. Хубаво е дойдете 10-15 минути по-рано от резервирания час за да получите инструкции.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени