Жената на брат Галев - скромна треньорка по гимнастика (Подробности)

1956
03 Ноември 2016, 11:49


Докато Ангел Христов и Пламен Галев са в неизвестност, жената на първия не спира да трупа лаври в Дупница, разбра HotArena.

Скромната Радмила Христова е жената до Ангел от дълги години. Двамата имат две деца - Виктор и Елен, които отдавна с анапуснали родната Дупница и се изучават в чужбина. Майка им пък продължава да се труди така, както цял живот го е правила. Тя е завършила НСА и цял живот се занимава със спорт, като има своя школа за художествена гимнастика в градчето.

Всички знаят на кого е жена, на това не притеснява никогото, защото Радмила преди всички е страхотн професионалист с прекрасно отношение към децата. Тя е треньор и в годините, когато Ангел Христов е на върха на "славата" си и двамата се къпят в пари, но не иска да изостави голямата си страст. Преподава в школоо, където са учили двете им деца, след това и в читалището, а сега си има собствена школа, където малките гимнастички тренират срещу символичните 10 лева на месец.

На всички е ясно, че заниманието на Радмила не е за изхранване, а за удоволствие. Тя не обича да бъде свързвана с мъжа си, а с успехите на своите малки грации, които са наистина завидни. Последно хлапетата обраха медалите на свеотвно първенство в Стара Загора в конкуренция с 21 клуба. 

В момента Христова е изцяло отдадена на това свое занимание, защото любимият й мъж вече от 4 години е в неизвестност и издирван, а децата й са пораснали и поели своя път зад граница. ДУпница още помни както Виктор и Елен са ходели със солидна охрана на даскало и са сигурни и че сега се охраняват строго, но в чужбина заплахата за тях е по-малка, пише "България днес".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xaxaaaaaaaa
Преди 1 година
0
Проверявайте си инфото!Дъщерята Елен тази година завърши гимназията в Дупница ,и през тези ученически години си учи в родния град!Много добро и мило момиче!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени