Жената на Ники Кънчев го ИЗГОНИ! (Вижте защо водещия вече спи по хотели)

4120
24 Декември 2014, 09:42


Жената на Ники Кънчев го изгони, узна HotArena.net.

 

Макар че тв водещият изкара доста добър хонорар покрай ВИП и Биг Брадър, Даниела е не се е поколебала да покаже вратата на мъжа си.

 

Той вече няколко дни живее в хотел, изгонен от дома си заради среднощни похождения.

 

„Оставя ме да гледам детето напълно сама, не се интересува имам ли ангажименти, нямам ли, въобще не му пука за мен“, оплакала се отчаяната съпруга пред свои приятелки. Даниела признала още, че Ники въобще не е онзи човек, в който се влюбила. Той вече не я поглеждал и се държал към нея грубо и надменно, не подхващал и никаква домашна работа. Единственото, което го интересувало, било да се налива като смок.

 

„Само гледа нещо да гаврътне, не е на себе си. Дори когато е в компания, той е тъжен, гледа в едно точка, казва по някоя дума и само си налива уиски. А преди време беше мъж и баща за пример, за рекорд на Гинес направо“, потвърждават приятели на водещия пред Всеки ден.

 

Едно е сигурно – Ники така и не успява да преживее най-голямата трагедия в живота си и на това се дължат всичките му лоши навици. В края на 2008 г. журналистът стана татко на две близначки – Криста и Мари-София. Той загуби едната от тях само 6 месеца по-късно, докато участваше във втория сезон на „ВИП Брадър“. След случилото се Ники започна да теши мъката си с алкохол, стигна дори до дъното. След това негови приятели му помогнаха да се изправи на крака и да спре с унищожителните си практики. Той успя да започне отначало, да отслабне, да води по-здравословен живот.

 

3 години по-късно обаче волята му се сринала и Ники отново се отдал на алкохолизъм. Този път обаче дългогодишната му половинка не издържала и му показала вратата. „Хайде, вземи се в ръце, стегни се и когато разбереш какъв човек си и дали ще се грижиш за нас, се върни“, били последните думи на Дани към нейния любим мъж.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени