Жената на президента Радев се показа без дрехи! (СНИМКИ)

6176
22 Ноември 2017, 14:49


Първата жена на президента Гинка Кесякова прекарва традиционно лятната си ваканция в изцяло женска компания. Само 2 месеца преди генералът да бъде номиниран за държавен глава през миналата година, ефектната Гинка се отправила към морето в любимия си курорт Лозенец, узна HotArena.

 

Докато настоящата половинка на Радев – Деси, изучавала протокола, за да направи публичния си дебют като първа дама в обществото, банковата служителка спокойно се излягала на плажа и се веселяла с приятелки в рибните ресторанти край морето, писа „Галерия“.

 

Гинка грее от щастие, а фигурата й е впечатляваща като за майка на две деца. Повече от година, откакто Радев е президент, първата му жена запазва пълна анонимност. Тя не е дала нито едно интервю, нито пък е коментирала делата на мъжа си. Изрази позиция единствено по повод публичния интерес към децата й и дори сезира СЕМ за нарушаване на правата им.  


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ново 20
Преди 1 година
0
"Претоплена" новина! Това вече го писахте, преди месеци. Хубава или не, това е БИВШАТА съпруга на президента, в този смисъл си коригирайте заглавията на т.нар. "новини". Коя е по-, настоящата или бившата не е ваша работа! Радев е избрал с коя да бъде - това е истината!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени