Жената на Тервел – голямата любов на Бербатов

5609
11 Октомври 2013, 10:30


Диана Ненова, половинката на Тервел Пулев се оказа голямата любов на Димитър Бербатов. Футболистът и известната волейболистка от дълги години се познават, разбра HotArena.net.

 

Диана е първата голяма любов на Бербо, макар той рядко да говори за нея. В бурната му младост обаче тя е една от най-важните жени в живота му.

 

По времето, когато се запознават, Бербатов вече е в ЦСКА, спечелил е първия си голям трофей – Купата на България и е титуляр в отбора на Димитър Пенев. Диана от своя страна още е в девети клас, но вече е във волейболния клуб на ЦСКА.

 

Като запален почитател на спорта, футболистът редовно гледал тренировките на „червените“ красавици. А през пролетта на 2000 година хлътнал по 15-годишната Диана.

 

Започнал да я изпраща след тренировки до дома й, срещали се на кино, разхождали се в парка. Любовта обаче се отразила на тренировките му и Димитър Пенев един ден направо го попитал, коя му е влязла в главата.

 

Пената го предупредил да си опича акъла и в типичния си стил, го посъветвал да зареже гаджето, ако иска да направи кариера. Влюбеният Бербо обаче с лека ръка махнал на треньорската закана и се впуснал в още по-бясно преследване на любовната тръпка.

 

При Диана положението било същото и в крайна сметка влюбените продължили да се срещат няколко месеца. Бурната им емоционална връзка продължила дори след като Бербо заминал за Германия.

 

Двойката редовно си говорела по телефона, но разстоянието и времето започнали да ги отдалечават един от друг. Лека-полека прекъснали контакт и срещнали нови хора, създали семейства.

 

Въпреки това Бербатов и до днес признава, че първата му голяма любов е Диана, пише „България днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
гост
преди 4 години
0
Дияна е много шавратлива и грамадна жена.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
iztochnik?
преди 4 години
-1
gluposti!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени