Жени изпя цялата си автобиография пред Диков (От Маргините до Тачо, ВИЖТЕ)

4437
23 Ноември 2014, 18:06


Жени Калканджиева успя да събере основните неща от автобиографията си в около 20-минутно интервю за „ДикоFF“ по Нова ТВ. Според думите на водещия обаче, на част от словоизлиянията й не може да се вярва, видя HotArena.net.

 

Шестата в света по красота продължава да твърди, че белегът на корема й, е следствие на грабеж. Преди около 17 години Жени бе жестоко пребита с боксове и ритници от двама маскирани, които са я причакали пред централата на „Визаж“. Отведена е в „Пирогов“, където й вадят далака и й правят 15 см. разрез. Тиражираше се версия, че е това е дело на конкурентната на „Визаж“ модна агенция на Васил Папазов, който бива убит малко преди инцидента с красавицата, „Интерсаунд“, зад която стоят „ВИС-2“.

 

Калканджиева отрече да е имала отношения с Маргините, както и с Кела. Оправда се, че цял живот й приписват разни връзки с хора, които познава от около 20-тина години. Не е била и нечия държанка, тъй като винаги е държала между двама души да има любов и не би си легнала с някой, ако не той не я привлича.

 

Отрече и това, че измежду редиците й с манекенки, има компаньонки. Категорична е, че в длъжностната характеристика на момичетата й влиза да участват в ревюта и рекламни фотосесии, а не да обслужват нечии сексуални нужди.

 

„Те са пълнолетни, не ги следя какво правят извън рамките на работните им задължения“, отсече Жени.

 

Относно тройката, в която са участвали с Тачо, Шестата в света обясни, че тогава са били гаджета, а не съпрузи. Опитали са да направят нещо с друго момиче, но не им е харесало и не са повторили.

 

С Манов са се срещнали в Испания и там се е случило всичко. Калканджиева сподели, че умишлено не е искала да си намери мъж, живеещ в България. Повечето мъже са я искали като трофей, а не са се влюбвали в нея, заради самата й същност.

 

Винаги си е осигурявала всичко сама и не се впечатлява от заможни юнаци и скъпите вещи, които могат да й подарят. Затова се е впечатлила от Стефан, който е съвсем обикновено момче.

 

Към днешна дата, след излизането на Манови от „ВИП Брадър“, Жени сподели, че са си заедно и нямат намерението за момента да се разделят или развеждат. Надява се с парите от шоуто любимият й да започне мечтания бизнес и това е причината да го накара да се впусне в подобно предизвикателство като реалитито.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени