Жени в неукротим рев! Към Зорница: Съсипваш всичко, до което се опреш! (Линдарева й се изсмя)

3848
02 Октомври 2014, 15:28


Калканджиева все още не може да укроти депресията, която я налегна след напускането на Тачо. Тя избра да се разплаче пред Биг Брадър, но не и пред съквартирантите. Снощи, по време на номинациите, тя отново нападна Зорница, видя HotArena.net.

 

Шестата по хубост в света се чувства все по-слаба, след като любимият й, който смята да я зареже, бе изгонен от „ВИП Брадър“. Самата тя споделя пред Биг Брадър, че иска да се нареве пред него, тъй като я е срам да го направи пред останалите участници.

 

Снощи, след като Големия брат позволи на съквартирантите да изгледат кой и поради каква причина ги е номинирал, по време на една от рекламните паузи се е развихрил скандал между Жени и Зорница.

 

Той ще бъде излъчен тази вечер, а Калканджиева ще заяви на моделката, че съсипва абсолютно всичко, до което се докосне.

 

Реакцията на Линдарева ще бъде точно онази ехидна усмивка и мълчание, което видяхме след думите на Биг Брадър, който съобщи на Тачо да си вземе багажа и да напусне Къщата.

 

Съпругата и любовницата ще се опитат да разделят участниците на два лагера. Зори подкокоросва Елена Кучкова, а Жени – най-големият защитник на другата – Влади Въргала.


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени