Жестокост! Врачки взимат по 400 лева за кора яйца, мамят смъртноболни

6526
05 Януари 2012, 16:52


 

Редакторска плесница

 

 

400 лева за кора яйца и още 100 за съвет за разваляне на магия искат известни врачки. След 40 дни обещават болния да се е изправил на крака.

 

 

В най-лошия случай след месец човекът е предал богу дух, а врачката е станала с 500 лева по-богата.

 

 

300 лева пък струва една икона на Богородица, сигнализира „Телеграф”. Репортери на изданието правят собствено журналистическо проучване, срещайки се с някои от най-елитните гледачки у нас. Те твърдят, че са отървали от черни магии сумати известни фолк диви, сред които Преслава и Ивана.

 

 

Мария Асенова и Станка Ангелова

 

 

Тези две вещерки си набелязват журналистите под прикритие, за да се запознаят отблизо със способностите им. Жена, изпаднала в нужда, се свързва с тях и ги моли да помогнат на болния й съпруг. Мъжът й наистина страда от тежко заболяване, а врачките твърдят, че има черна магия, която незабавно трябва да се развали.

 

 

Така жената се изръсва с 400 лева за кора яйца, които по всяка вероятност са най-обикновени продукти, купени от магазина за 0,10 ст. Яйцето трябвало да стои цяла нощ до главата на болния, а на сутринта – да е мътно. Нищо от това не се случило, а след 40 дни болният бил все така болен. На камък удрят и при Станка Ангелова, която продава една обикновена икона за 300 лева!

 

 

Жестокото в случая е, че тези шарлатанки си играят с мъката и болката на хората, злоупотребяват с наивността им. Гаврят се с отчаянието на смъртноболните, докато ги цедят до стотинка.

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мария
преди 2 години
-3
Не се доверявайте на Станка Ангелова!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
мария
преди 2 години
-5
Относно Станка Ангелова.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пепа
преди 6 години
0
БРАВО НА ЖУРНАЛИСТИТЕ!!! Мария Асенова е най-голямата измамница. Цялата е в силикон и пластични операции, лоша и агресивна жена и много цинична. Всяка втора дума при нея е п....а и к...р Попринцип взима много повече, единствено съм учудена от тази цена от 400лв, не че е малка, но на мен едно време ми поиска близо 1400лева.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xxx
преди 6 години
0
Maika vi gadna...vsi4ki ste gorite v adat. Napravo sum potresen, da izkarvaw pari ot bolni, i hora na smurten oder . Pulna otvrat , demonski iz4adia.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени