loading...
loading...

Как да повишим любовния си коефициент в интимните отношения?

1705
04 Април 2016, 15:46


На 21-ви април в актуалния Планет Клуб - Пловдив, студентките по психология Лилия Стефанова и Кети Вандова ще проведат открита беседа на тема: "Как да повишим любовния си коефициент в интимните отношения".

Идеята е всички гости да научат по нещо ново, да споделят собствения си опит, да се преборят с първоначалния страх от нови запознанства и да срещнат много нови приятели, а защо не и идеалната половинка! 

Младите дами са подготвили ролеви игри, в които гостите ще трябва да се запознаят по между си. Също така ще споделят с всички интересни наблюдения и опит от собствения им живот и ще наградят със специални изненади най-смелите участници. 

Това е изцяло нова и тяхна авторска концепция за интелектуални забавления в заведение, с която целят посетителите да избягат от стереотипите в предразполагащата  обстановка на клуба.  


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ужас
преди 12 месеца
0
И от кога проститутки завършили Нов Български с пари изкарани от платена любов, станаха психоложки? Тази държава стигна дъното...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени