Камелия и Цветин се състезават по изневери! (Певицата: Няма проблем да кривнеш)

8911
18 Юли 2013, 13:48


Редакторска плесница

 

„Не съм от жените, които ще си скубят косите, ако научат за изневерите на мъжа си. Сигурно и аз, и любимият ми сме имали повод да направим крачка встрани. Ако е станало нещо подобно, то е било в период, в който не сме се разбирали. Вървят ли ни добре отношенията, никой не си помисля да си легне с друг.“ Така свободолюбиво се изказа фолк певицата Камелия по повод изневерите, научи HotArena.net.

 

Тя недвусмислено даде да се разбере, че няма проблем да си изневеряват един на друг с Цветин, когато са скарани.

 

Това обяснява и честите целувки, и то с език, които Камелия раздава по свои участия на знайни и незнайни свои фенове.

 

Не може само боб

 

„Ками и Цецо буквално се състезават по изневери. Заедно са от години и когато не са им били гладки отношенията, един през друг си кръшкат. Тя обаче е много толерантна и либерална, никога не би направила сцена на ревност, приема изневярата за нещо нормално. Е, то не може само боб…“, разказва близка приятелка на певицата за отворената връзка на певицата и Цветин.

 

Освен да се натиска с фенове по кръчмите, Камелия бе хваната в изневяра и с треньора си по йога. Стъпката на криво се случи в началото на тази година, когато всички медии гръмнаха с новината, че певицата кръшка на мъжа си с инструктора. Явно тогава с Цветин са били в недобри отношения…

 

Но дали изневерите им се броят на пръсти, или се мерят на кило, за Камелия и мъжа й не е от значение. Те смятат, че имат достатъчно красива и духовна връзка, за да обръщат внимание на такива дребни кахъри като секса с друг партньор.

 

Стела Йорданова

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени