Камелия на Илиян се държала надуто, когато се запознали (Ето тяхната ЛЮБОВНАТА история)

4992
02 Февруари 2014, 11:00


Когато са се запознали, Камелия се е държала дистанцирано. А самото запознанство се е случило при заснемане на клип към песен на Илиян. А самият той докато е говорил с нея, не е спирал да се държи флиртаджийски, научи HotArena.net.

 

Танцьорката обаче продължила да се държи надуто до такава степен, че изпълнителят се заканил пред шефката й, че ако работят пак заедно, няма да й мълчи. „На каква ми се прави тая, ще й бия един шамар следващия път“, заявил той пред началничката, споделя в „Горещо“ по Нова ТВ.

 

Въпреки че е била недостъпна, Камелия е била тази, която първа е потърсила Илиян. Взела е телефонния му номер от шефката си. Разбрала, че тя му е била слабост, тъй като е присъствал на конкурс, който тя е спечелила.

 

Тя му е драснала SMS, а той направо й е звъннал. На няколко обаждания от негова страна Ками не вдигала от срам, но накрая преклонила глава.

 

На 9-ти септември 2012 е била първата им среща.

 

Преди да забременее Камелия е ходила заедно с Илиян на участията му. Спокойна е за него, тъй като е видяла, че бъдещият й съпруг изгражда преграда между него и фенките.

 

Останалият разговор между Венета, певецът и избраницата му е същият като този в „Поверително“ от предната седмица.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ПСИХОЛОГ
преди 4 години
-1
Аха, ти наистина си имал нещастието да познаваш Камелия! Тя наистина така се държи в компанията на лица, какъвто ти се определяш. Ами, те, темите за разговор са много субективно възприятие за интелигентност. Животът ни среща с различни индивиди. Това, което си написал (и както си го изписал) ми говори, че не е имала насреща правилните събеседници. Надявам се, разбираш какво искам да кажа, без да те обиждам.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Viki
преди 4 години
0
tapi par4eta ne me interisuvat76
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Psychotic
преди 4 години
0
Тя тази винаги така се държи, ама е зверски тъпо парче. Имах нещастието да я познавам. Милата, когато заговорехме нещо мълчеше и гледаше празно и въпросително... като малките деца как гледат като не разбират.... така и не можа да се включи в нито един разговор. Иначе беше сладка, ама от както е с него погрозня, много жалко...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени