Камелия за дъщерята на Йорданка Христова: Ивана не е виновна за раздялата ми с Люси Дяковска

6656
21 Декември 2014, 16:18


Сериозен удар понесе наскоро Люси Дяковска от бившата си половинка Камелия. След като блондинката я заряза и се залюби с дъщерята на Йорданка Христова – Ивана, сега на известната в световен мащаб певица й се налага да приеме ново предателство, узна HotArena.net.

 

Камелия се е заела да развива бутиково заведение, каквото направиха с Люси преди да се разделят. Партньор в бизнес начинанието на блондинката е новото й гадже Ивана, пише „Уикенд“.

 

Преди да се разделят, Люси и Камелия откриха свое заведение в София. Дяковска вложи цялата си енергия и не малка сума в новото начинание. Много от мебелите в заведението певицата изработила сама, участвала дейно и в изготвянето на менюто с кафета и коктейли – непознати до този момент у нас.

 

Двете създадоха кафенето с идеята да предложат уютна обстановка, в която всеки ще съумее да открие спокойствие, да си почине, да опита нещо ново или пък да почете някое от наличните в заведението списания и книги. Клиентите имаха възможност да си закупят и мебел, изработена от Люси или пък акварел на Камелия.

 

Случайно или не, доста подобно бизнес начинание за кафе-магазин сега Камелия е подхванала с новото си гадже Ивана. Новото е, че двете щели да предлагат и малки кинопрожекции и литературни четения, да канят прочути бармани и диджеи, известни или нови артисти. Иначе като цяло бизнесът доста наподобява този, който Камелия развиваше с Люси – бутиково меню и възможност за покупка.

 

И в заведението, което развива сега с Ивана, всеки желаещ може да си закупи различни неща. Например мебел, изработена от Ивана, или пък декоративни мраморни пана от Камелия. Разликата е, че в тяхното заведение няма персонал, а се обслужва от двете собственички.

 

Въпреки очевидните прилики между бизнеса й с Люси и този с новото й гадже Ивана, Камелия е категорична, че двете концепции нямат нищо общо, говорят в светските среди. Наскоро блондинката отрече и друг слух – не била зарязала Люси заради Ивана.

 

„Отношенията между двама се развалят отвътре. Просто Ивана се появи точно в момента, в който връзката ни с Люси вече се беше разпаднала. Може би някои не ме разбират, защото преследвам щастието си. И си нося последствията. Ако не се е получило, въпреки че съм вложила всичките си усилия, просто започвам да търся щастието си другаде. Още по време на връзката ни с Люси за мен се пишеха неща, в който няма грам истина.

 

Много съм плакала, най-вече заради семейството ми. Най-голямото ми разочарование беше, че човекът до мен, който знаеше, че това са глупости, не намерили сили да излезе и да го каже публично.А аз не виждах смисъл да се оправдавам. Само най-близките ми знаят какво съм преживяла”, заяви Камелия.

 

Тя най-вероятно има предвид подмятанията, че е златотърсачка. Те обаче не затихнаха след раздялата й с Люси и началото на любовта й с Ивана. Напротив – засилиха се. „Не съм искала да бъда в светлините на прожекторите, така се случи. Не искам да бъда и сега”, казва Камелия.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени