Коце: Край, напускам дома си! (Певецът реди втръснали до скука лакърдии)

1823
28 Октомври 2014, 12:35


ПР-ката на Коцето работи в едно бляскаво списание и затова той намира място в страниците му. Ако не във всеки брой, то през брой се пише за живота му или баналната тема – обирите на дома му. Днес певецът отново е в изданието, отново говори за кражби, с разликата, че вече пребивава с хубавото Наде и малката Марианка в друго жилище, узна HotArena.net.

 

Отново Константин се повтаря, че къщата му е била цел за крадците непрекъснато. Накрая станало така, че вече няма какво да вземат. Взели дори годежния пръстен на Надежда. Освен, че го причаквали да замине на почивка и тогава да тършуват, нахалниците влизали дори когато семейството си е вкъщи.

 

Коце отново остроумничи и разказва пред сп. „Блясък“ и ПР-ката си, която после пресъздава „ексклузивните“ му реплики, че по едно време му идвало да даде ключовете на гавазите, за да не вдигат шум и да стряскат детето.

 

Вместо да ходи през нощта въоражен като стражар на имуществото си, той решил да се преместят.  Разбираш ли, не казвал, за да се предпази, къде се намира новия му дом, но бляскавото списание разбрало. „В апартамент в центъра на София“, разкриват уникалното си откритие от броя.

 

Семейство Коцеви станало жертва на обир и в Монако, където почиваха преди месец. Изтъква се как певецът завел жена си в най-добрия, скъпия и още с куп сюперлативи описан ресторант. Жена му го предупредила да не се страхува да си сложи чантата на дръжката на стола и че никой няма да му я вземе. Все пак Монако не било Подуене, отсякло Надето.

 

Изпълнителят си оставил чантичката и му я откраднали. Вътре му били личните и шофьорските документи, ключовете за колата и т.н. За да се приберат в България му изпратили резервен талон и ключ. Коце се сетил обаче да свали гумите от автомобила, за да не му го отнемат и него апашите.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
за кого пее пилето?
преди 3 години
0
доста тъп материал, да не говорим колко е неетично да се говори за конкуренцията по този глупав начин...Не са ми симпатични и Блясък, но има доста по-интелигентен начин да се коментира. Освен това кое от всичко, което сте написали е новината? Ако желаете, подчертайте ми го с линия, за да разбера. Разочароващо пишете напоследък, никой не се интересува от редакционните ви войни или от това кой PR ви е симпатичен, на вас лично, и кой не.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени