Кофти номер! Изненадаха неприятно Алисия на рождения й ден (Ето какво стана)

https://hotarena.net/laifstail/kofti-nomer-iznenadaha-nepriiatno-alisiia-na-rojdeniia-i-den HotArena.net
Кофти номер! Изненадаха неприятно Алисия на рождения й ден (Ето какво стана)

Унизена от свои - точно така Алисия посрещна рождения си ден днес, видя HotArena!

 

Сутринта певицата бе заварена от екипа на ФЕН ТВ в неглиже визия. Брюнетката не е очаквала, че от медията, която върти песните й, ще я изненадат неочаквано.

 

Репортерът всъщност искаше да предаде подаръци на рожденичката и да я зарадва, но сякаш се получи точно обратното.

 

Изпълнителката на „Ара“ имаше доста студено изражение и почти не се усмихна, по което пролича, че й е неприятно да я заварят и снимат негримирана и с рошава прическа.

 

Дори и стайлингът й не беше подходящ като за дама от шоубизнеса, която я излъчват по телевизията.

 

Много голяма фенка на Алисия й бе изпратила червен конец с украшение, за да я пази от уроки. Певицата сподели, че преди няколко дни нейният й се е скъсал, както и че не го е била сваляла 4 години.

 

Обеща да носи подаръка, тъй като е доста суеверна.

15 Коментара

123

преди 9 години

Майко мила, това Майкъл Джексън ли е?! Лицето й се разпада нещо.Нослето, устето............... ужас, а какво ли е под тъмните очила или по-добре, че не знаем, да не се наложи да ни леят курушум против уплах..

Коментирай

Мария

преди 9 години

ИСТИНАТА Е,ЧЕ СИ Е ДОСТА ГРОЗНА.....

Коментирай

Ай

преди 9 години

Честит Рожден Ден, Алисия, и честита Баба Марта! Винаги си прекрасна.

Коментирай

Хапи

преди 9 години

Честит Рожден Ден Алисия! Прекрасна си , неглиже или не си номер едно. Доказала си че си прекрасна майка, добър човек и много талантлива, така че смело напред и да не ти пука от злобата на някои хора, които се пукат че не са като теб;). И алоооооооооооооо, злобарите ако не искате да погрознеете и да се похабите като Николета Лозанова от злоба, спрете с лошотията!

Коментирай

Мария

преди 9 години

МОЛЯ ВИ ХОРА,НИКОЙ НЕ КАЗВА,че НЕ Е ДОБРА МАЙКА И ПЕВИЦА.НО НЕИЗГЛЕЖДА ДОБРЕ.МОЖЕ БИ Е ТЪЖНА ОТ ИЗМЯНАТА НА НИКОЛАЙ.И ТОВА,ЧЕ ТОЙ Е МНОГО ЩАСТЛИВ С МАРИЯ.

Коментирай

no

преди 9 години

vse pak vajnoto e che ima novina i tq e che valeri e izostavil nikoleta i se e posvetil na strastta si kum futbola i karolina novata jena v jivota mu kakto i sega shte navaksa s malkiq valeri vremeto koeto mu beshe otneto ot zlobnata grozna kurvoleta lainqnova. i alisiq poebva chat pat ama tova veche si go znaete

Коментирай

quest

преди 9 години

tova Alisia li e ili Ani Vladimirova? Ili michael jakson??? i az napravih takava asociacia ,kato q vidqh.mnogo e grozna jenata i nai-lo6oto v slu4aq,4e tq taka se napravi.

Коментирай

eli

преди 9 години

alisiq e super zaslujava 6tastie i spokoistvie

Коментирай

Omg

преди 9 години

Ужассссс!!!! Да не е ходила при хирурга със снимката на Джако! Много зле! Преди имаше вид на млада състарена жена,а сега на подмладена старица!

Коментирай

ivo

преди 9 години

Крокодилиьо, кой ще те урочаса пък тебе ма, дърта кранто? Ти си природно и по рождение урочасана.

Коментирай

Butterfly

преди 9 години

Готина е. Харесва ми. На пръв поглед се държи хладно и дистанцирано, но това всъщност е класно и стилно. Не повръща жълта злоба навсякъде...

Коментирай

justice

преди 9 години

Драги ми фенчета на ЛАЙ НО, под всяка статия за Алисия и ГНиколета се изсипват сумати и коментари. По минусите и плюсовете, по броя положителни и отрицателни коментари можете да си направите извод кой е по-обичан. И сега ще кажете да видя кой има повече последователи в социалните мрежи нали? Само да ми кажа, че "харесванията" се купуват. има си цени, има си хора които се занимават с това. Освен това по написаните коментари се радбира кой е пишещия - явно на ГНИ ЛО фенчетата са 2-3 тийнейджърки.

Коментирай

Haha

преди 9 години

Ми тя родата на Асие е по голяма,и явно само с това се занимава,иначе и двете са ми еднакво не симпатични,.и двете се състезават напоследък коя ще погрознее по вече.Ася изглежда на 45-50 год ,Гнило на 40

Коментирай

Румяна

преди 9 години

Ивчо ,хайде първо да се научиш да пишеш без правописни грешки и после да правиш коментари

Коментирай

eti

преди 9 години

Ами аз не съм съгласна с написаното.Даже бих казала,че е точно обратното...Алисия е жена с много класа и мисля,че се държа прекрасно.Относно визията й смятам,че изглежда доста добре.Изглежда прекрасно без грим,с хубав и нежен маникюр...какво повече може да се иска в еджа ежедневна визия.Популярните дами е хубаво да бъдат по-често естествени и без много грим и това нещо трябва се смята за плюс.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.