Кой лъже за раздялата на Виктория Джумпарова и Борислав?! (Ето ИСТИНАТА)

2462
07 Май 2014, 13:00


Подобно на разминаването във фактите за връзката на Виктория и Емил Русев, така и прясната й връзка с ММА боеца Борислав Иглев е тълкувана различно. Иглев заяви пред медиите, че отношенията му с моделката са приключили миналата година, а тя разбра, че е без гадже едва сега, в реалити шоуто „Къртицата“, припомня HotArena.net.

 

Още с влизането си Джумпарова заяви, че има човек до себе си. Афектиран от думите й Борислав даде интервю за интернет издание, че не разбира защо тя лъже, че имат връзка. Здравенякът споделя още, че са имали джиджи-биджи, което не е било ангажиращо и е приключило през декември месец 2013 година.

 

Вики разбира едва в базата на „Къртицата“, че навън приятелят й говори, че отдавна няма нищо общо с нея. Споделя болката си пред ромското семейство Валя и Моро и отсича, че вече няма дом в София и ще се наложи да се прибере при баща си, пише сп. „Блясък“.

 

Нейната версия се състои в това, че Иглев не само че не я е зарязал миналата година, но и двамата са правили сериозни планове да създадат семейство, дори при влизането й във формата, е обещал да я чака.

 

Истината е по средата, но няма как да се избегне факта, че Виктория и Борислав в началото на тази година гостуваха като двойка в „Жените говорят“. Те разказаха за приятелството и любовта по между им, а това коренно се различава от твърдението му, че е приключил с моделката миналата година.

 

Според източници – Иглев разправял напред-назад, че като цяло връзката му с Джумпарова е била абсолютно неангажираща и дума не можело да става за деца и брак с нея.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени