Кой ще е победителят във „Фермата“? Един от участниците планира победа с ГРАНДИОЗНА ИЗМАМА! (Подробности)

4694
17 Декември 2015, 12:05


Редакторска плесница

 

Остават броени дни до дългоочаквания край на „Фермата“, а Иван и Андрей се кълнат, че това ще е най-некомпрометираният и прозрачен финал в историята на тв риалититата.Дали обаче е наистина така и могат ли продуцентите да предотвратят задкулисните игри на участниците? HotArena узна за грандиозна измама, която планира един от финалистите.

 

Измама с SMS-и

 

Симеон Найденов, Райно Узунов, Альона Михайлова или Нора Димитрова – един от тях ще излезе като победител от „Фермата“ на финала тази неделя.


Източници на „Уикенд” обаче издават, че Симеон смята да вземе на всяка цена първото място, по крайно нечестен начин. Според запознати Найденов е мобилизирал стотици свои приятели да пращат SMS-и в негова подкрепа.

 

Той е закупил десетки карти, които да го изтикат до финала, узна HotArena.

 

Това, освен че е неморално, е в разрез с правилата. Измамата обаче нито може да се хване, нито да се докаже.

 

По същия начин преди години се бе опитала да спечели ВИП Брадър и Ваня Червенкова, но продуцентите засякоха нетипично голям брой SMS-и, изпратени от един и същ номер.

 

Тогава стана ясно, че Ваня е закупила няколко карти, като е платила на познати да пращат SMS-и от тях. В крайна сметка схемата й претърпя провал.

 

Иван и Андрей нямат идея кой ще победи

 

Сега Иван и Андрей наистина правят всичко възможно да има прозрачно гласуване и победителят да не е нагласен. Според тях това е напълно постижимо, защото точките, които ще определят големия финалист ще се дават по три различни  критерия. Самите те нямат дори догадки кой може да е победителят.

 

По време на живото предаване в неделя 13-те отпаднали фермери за последен път ще могат да дадат гласа си за своя фаворит  в първия кръг от финала, като всеки глас ще донесе по 1 точка.

 

Във втори кръг ще се проведат три състезания, в които съревноваващите се ще покажат какви умения и знания са придобили след тримесечното си уединение на село. Третият кръг ще измерва телевизионният чар, характера и харизмата на финалистите.

 

Всяка от трите битки ще разпредели по още 13 точки между тримата финалиста.

 

Стела Йорданова

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
777
преди 2 години
0
Райно е достоен за победител
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени