Койна Русева във война с Цветана Манева

3018
14 Декември 2017, 10:37Койна Русева и Цветана Манева влизат във война в нова сага. Двете дами на родното кино и театър ще се изправят една срещу друга в най-чакания проект на Би Ти Ви „Скъпи наследници”, научи HotArena.

Драмата с над 170 епизода, ще започне да се излъчва още от 15 януари. Очаква се тя да промени стандартите за кино и телевизия у нас.

Историята разказва за живота на една разединена фамилия, която трябва да се върне да живее на село. А героите в драмата доста ще се поизпотят, докато заменят лъскавия живот в града, с възрожденската селска идилия.„

Койна Русева влиза в ролята на богата жена от града, докато Цветана Манева е в образа на мъдра жена от село, чиито наставления ще променят изцяло живота на фамилията и ще им помогнат в разбирането на важни житейски уроци.


Специално за нуждите на проекта е изграден цял възрожденски комплекс. Един от директорите на Би Ти Ви–Флориан Скала, вече изрази мнението си, че този сериал, ще промени представите за телевизия.

В продукцията влизат култови актьори като Георги Кадурин, Филип Аврамов, Койна Русева, Цветана Манева, Искра Донева, Валентин Танев, както и Рая Пеева, Димитър Баненкин, Досьо Донев, Дарин Ангелов, Лорина Камбурова, Даяна Ханджиева и дори Орлин Павлов.


Последният дори засне клип към песента на сериала „Още малко”, а в лентата влиза в ролята на млад атлет, който се влюбва до уши в героинята на Лорина Камбурова.


Над 2 години се работи по сериала, който е под режисурата на някои от най-големите режисьори. Продуцент е Михаил Менкаджиев, познат с успехите си по цял свят.


Ще поставим нови стандарти в това как се създава и доставя кино за телевизия на българската публика”, обяви директорът на Би Ти Ви Медия груп Флориан Скала.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени