НАГЛА ИЗМАМА в Денсинг старс! Ето как е спечелила Щонова (СКРИЙНШОТ)

https://hotarena.net/laifstail/nagla-izmama-v-densing-stars-eto-kak-e-spechelila-shtonova-skriynshot HotArena.net
НАГЛА ИЗМАМА в Денсинг старс! Ето как е спечелила Щонова (СКРИЙНШОТ)

Нагла измама в „Денсинг старс“ засякоха зрителите на бТВ след снощния финал, разкри Интриги. Въпреки че окончателният вот бе спечелен от певицата Дара и партньора й Джими, от продукцията обявиха за победители в шоуто Неделя Щонова и Наско Месечков.

В социалните мрежи се разпространява скрийншот, който показва, че Дара и Джими са били на първо място не само след гласуването на журито, но според зрителския вот. По някаква причина SMS-ите на феновете не са взети под внимание или са манипулирани впоследствие. Така големият победител в „Денсинг старс“ стана Неделя Щонова.

Зрители настояват от бТВ да дадат официално изявление защо вотът на публика и жури сочи за победители Дара и Джими, а от продукцията обявиха друга двойка.

Днес социалният профил на Неделя Щонова е залят с хейт заради незаслужената победа, а масовото мнение е, че Дара и Джими са истинските победители. Според зрители Неделя и Наско са си купили победата заради болните си амбиции и огромно его.

„Като оставим настрана, че победата й е абсолютно незаслужена, подарена, купена и т.н. За какво изобщо й е тази победа на Щонова? Какво ще я прави? С какво ще й помогне в живота? Освен, че спечели презрението на публиката. За Дара победата беше много по-стойностна. Освен, че я заслужава в пъти повече. Дара е пример за младите хора“, негодуват в интернет.

Според запознати основна роля в манипулирането на вота има самият Наско Месечков, който благодарение на бизнеса на жена си е успял да купи победата си.

7 Коментара

Зрител

преди 1 седмица

Д-р Щонова е по- висока от Наско Месечков или поне така изглежда до него.Съответно отстрани изглежда все едно е тежка за въртене.Подръжките им често приличаха на елементи от фигурното пързаляне(любим мой спорт),но лъхаше на мъка при изпълнението им.Получаваха и критика от журито,а те двамата прекъсваха и се хвалеха един друг.Технически Дара трябваше да победи.Ако вотът не е купен явно фенската маса на Неделя е повече от тази на Дара и гласуват не за танц,а за човек.Ако е манипулиран вотът- няма да е за първи път....

Коментирай

123

преди 1 седмица

От мъжете танцьори Наско беше най-добър. Аз бях за него. Неделя също е прекрасна танцьорка и не танцува по-зле от наборките на дъщеря и. А не е ли измама Дара да се "падне" с Джими, който е част от нейният балет, с който ходи по участия?

Коментирай

donlimon

преди 1 седмица

Атанас не е просто амбициозен той е ПСИХОПАТСКИ амбициозен ,работил съм с него и мога да кажа от 1-ва ръка ,че в стремежа си да бъде 1-ви във всичко ( което за пръв път му се случи снощи) е способен на много долни неща. Мога да говоря много за тази злобна и вечно алчна мъжка държанка ,но ще ви оставя с написаното до тук !

Коментирай

Хайде сега

преди 1 седмица

Според мен има елемент на нагласа на партьорите- едва ли са с жребий.Но Дара сама каза,че Джими е част от балета,играе зад нея,тя е отпред и двойка никога не са били в танците,тя такъв тип танци не е танцувака никога.Аз предполагах,че Щонови ще са трети- не заради Наско,а заради докторката.Очаквах интригата да е с Натали,а то не стана така.

Коментирай

хах

преди 1 седмица

Добре, че не спечели наглата Дара. Помним как на изключително талантливи участници в Гласът не се обръщаше от завист сега и се връща. Подхлъзна я отново наглостта и ВЕЧЕ ИМАЛА МЯСТО ЗА КУПАТА В ДОМА СИ! Та дори и Натали бе по-подходяща за победител, отколкото певицата с телешка физиономия. Честито на Неделя и Наско! Страхотен избор.

Коментирай

Синьо лято

преди 1 седмица

Има нещо- още като тренираха навън ми се стори странно- манипулация или привличане на внимание.Счупени костици,разтеглени мускули,шиене на камъни по рокля и т.н.И какво толкова се експонира възрастта.Че тя Илияна Раева също ще изиграе перфектен танц.Щонова да не е копала,че да и е трудно да се наведе.Прословутите им пируети изглеждаха като с клизма сътворени,някои не им се и получиха.И как след хейта,който са прочели излязаха по телевизията пак да се заявяват как са надхвърлили себе си!

Коментирай

Ross

преди 6 дни

Неделя си спечели напълно заслужено, танцува прекрасно. Натали излъчваше студенина, пък и дотегнаха коментарите за краката й. Дара беше прекрасна. Но с коментарите си още преди финала, че с мъжа й са отделили място за купата в жилището им, направи лошо впечатление. И зрителите я наказаха за това неуместно изказване. А и годеникът й също рано-рано разказа за мястото у дома им за купата. Така че Неделя, която танцува емоционално, държа се интелигентно, напълно честно си победи.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.