Косъма осинови сина на Иво Карамански

11346
06 Юни 2016, 13:07


Александър Сано е осиновил младия Иво Карамански, научи HotArena. Синът на Кръстника от бившата гимнастичка Нели Атанасова вече официално се подписва като Иво Карамански-Сано. От 8 години актьорът, който е и водещ на шоуто „Мама готви по-добре“, го отглежда като собствен син, научи HotArena.

Години наред Александър Сано се опитвал да осинови първото дете на съпругата си Нели, но държавата не позволявала. Говори се, че причината за отказа била, че Косъма нямал официален брак с майката. В такива случаи е много трудно да се дадат родителските права, пише "Всеки ден".

Въпреки това обаче актьорът винаги се е отнасял към сина на Нели като съм свой собствен, твърдят познати на семейството. От момента, в който се запознал с Нели преди 8 години, той полагал за него грижи, равни на тези, които момчето получавало и от родната си майка. Прекрасното отношение към детето й било сред главните причини, които накарали бившата гимнастичка да се влюби в Сано. Той бил първият мъж, който се държал с Иво като родител след смъртта на собствения му баща.

Въпреки това обаче държавните служители отказвали да позволят на Среброто да осинови официално детето. По този повод актьорът преди време изригна: „Важното е, че го обичам и официално, и неофициално. Иво ми е син, независимо как държавната бюрокрация би тълкувала това. Той го знае и това ни е достатъчно.“

Въпреки това обаче семейството не спряло с опитите да направи официална връзката баща – син. Говори се, че това е станало възможно чак след като била узаконена и връзката на Сано с майката. Александър и Нели се ожениха преди 2 години на къмпинг „Оазис“. Говори се, че малко след това актьорът подал документите за осиновяването на Иво. Макар да е гледал детето години наред, да е женен за майката и да имат с нея още едно дете – сестричката на Иво, пак се наложило да минат през безкрайни процедури и да се преборят с тежката бюрократична машина, докато Сано бъде признат официално за баща на момчето.

„Всичко това беше най-обикновена формалност, особено като се има предвид, че Иво стана пълнолетен малко след като Александър го осинови. Но за тях беше важно момчето официално да стане част от семейството“, коментират колеги на Косъма
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени