КРАЙ! Преслава спира да пее!

6653
22 Ноември 2013, 11:30


Шок и ужас за феновете на Преслава. Изпълнителката спира да пее, за да стане „отчаяна съпруга“ научи HotArena.net.

 

Напоследък фолк дивата упорито отказва участия. И за първи път от години няма да пее на Нова година.

 

По всяка вероятност певицата скоро ще сложи край на живите си участия и ще се затвори у дома. Под влиянието на гаджето си Бирмата, певицата е решила да преустанови кариерата си.


Подобно на колежката си Мария, Преслава вероятно ще се поддържа само с песни, клипове и фотосесии. За разлика от колежката си обаче Преслава не го прави, защото сама го иска, а заради гаджето си Жоро Бирмата.

 

Пернишкият бизнесмен ревнувал безумно певицата, за да я остави по заведенията нощем. Той й назначи охрана, която да я пази от нахални фенове, но и това не го успокоява.

 

Затова Бирмата решил, че ще е най-добре, да й забрани да ходи по заведения. „Ако иска песни и клипове, ще й давам пари, но за другото да забрави“, отсякъл той.

 

Родителите на Бирмата го подкрепят, тъй като също не искат снаха им да гастролира из барове и дискотеки по нощите. Вместо това се надяват скоро певицата да ги зарадва с внуче.

 

Самата изпълнителка си умира за деца и е склонна да се установи за известно време у дома, докато роди. А след това ще прецени дали иска да се върне на сцената.

 

Тази нова година обаче фолк примата няма да пее, а за първи път ще празнува. Въпреки предложения хонорар от 20 бона, Преслава няма да излезе на сцената, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
фен на преслава
преди 4 години
-1
ОБИЧАМ ПРЕСЛАВА ОЩЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО НА КАРИЕРАТА И ,ВСИЧКИ ПЕСНИ НА ПРЕСЛАВА СА ХИТОВЕ , ТЯ ИМА УНИКАЛЕН ГЛАС И МОЖЕ ДА ПЕЕ ПЕСНИ ВЪВ ВСЯКАКЪВ СТИЛ, ПРЕСЛАВА ЩЕ НИ ЛИПСВА МНОГО ПО УЧАСТИЯ, ЗАЩОТО НЯМА ПО-ДОБРА ОТ НЕЯ ,ТЯ Е НОМЕР ЕДНО..ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ЩЕ СИ ДАДЕ МАЛКО ПОЧИВКА НАИСТИНА ЗАСЛУЖАВА ДА СИ ПОЧИНЕ , КОЛКОТО Е НЕОБХОДИМО, ВСЕ ПАК И ТЯ Е ЧОВЕК, НО НЯМА ДА ЗАБРАВИ ФЕНОВЕТЕ СИ .. СИГУРНА СЪМ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сълзица
преди 4 години
-3
Като я сравнявате с Мара трябва да се отбележи, че Мара никой не я забелязва дали я има или я няма на сцената и по участия. За Преслава феновете ще тъгуват.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени