Криско го играе бизнесмен, вижте каква фирма си е направил

2459
25 Декември 2015, 11:00


Рапърът Криско освен че си изкарва солидни хонорари напоследък, захлебва допълнително и от фирма в сферата на търговията, научи HotArena.


Находчивият изпълнител се е влял в бизнеса с производство и доставка на хранителни стоки. Явно на Кристиян му е ясно, че музиката няма да го изхранва цял живот и затова гледа в перспектива.


Фирмата на Криско в хранителния бранш се казва „ФСТ Фуудс“. Абревиатурата кореспондира с името на продуцентската къща на рапъра – Fasing The Sun, пише “Галерия“.


След справка в Търговския регистър става ясно, че общото събрание на съдружниците се е провело през ноември. Криско не е едноличен собственик, а си партнира в бизнес начинанието с още двама негови приятели. Един от тях е адаш на Талев и изпълнява ролята на управител на фирмата.


Заработването с допълнителен бизнес извън музикалния бранш отдавна е популярно сред родните звезди. Интересно е, че повечето от тях акцентират именно върху храните, защото каквото и да става, човек все има нужда да яде.


Лео Бианки е най-яркият пример с неговите пицарии, които отдавна се радват на любовта на софиянци. По неговия пример дружката му Рафи също е решил да става ресторантьор. Белослава може да се похвали със заведение в елитния Лозенец, а Хилда Казасян от тази година е собственик на ресторант в Банско.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени