Лили: От 13 декември ще ме учат как да говоря правилно (Марковска я нападна: Аман от столичанки в повече!)

4001
03 Декември 2013, 14:30


Протежето на Николета Лиляна, бивша участничка от „Биг Брадър“, тръгва на уроци по правоговор на 13 декември, за да усъвършенства българската правилна дикция и за да остави мекото в миналото, разбра HotArena.net.

 

Г-ца Ангелова тръгва на уроци и споделя, че тя е инициатор на каузата. Въпреки че е получавала обиди заради мекото изричане на думите, тя е сигурна, че не точно това е причината да обърне внимание на проблема си.

 

Работата й в телевизията, както и снимките в няколко български филма и сериали, са основният довод, който подтикнал хубавицата към стъпката да подобри дикцията си.

 

Преди няколко седмици актрисата Вили Марковска бе захапала репортерката на „Поверително“: „Потрес предаване, в което ководеща разказва за „вИчеря“, „свИщеник“ и „спИциално“, това са думите, които „Мимето“ написало във Фейсбук страницата си.

 

В отговор на нападката, на следващия ден Лиляна отговорила в своя профил: „Офф, аман от столичанки в повече!“.

 

След това Вили се извинила на Лили и всичко останало в миналото.

 

Сега протежето очаквало старта на снимките по сериала „Мъжете“, в който тя ще бъде готина мацка и главна героиня. Ще й партнира Калин Врачански, който ще се влюби в нея, а по-късно ще имат й връзка, разказва Ангелова пред сп. „LoveStory”.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мария
преди 4 години
0
ОХ,ТАЯ СЕЛСКА ПРЪДНЯ ОТКЪДЕ СЕ ВЗЕ.ГРОЗНА,ДРБЕЛА И НАХАЛНА.НИЩО НЕСТАВА ОТ ТЕБ,ЛИЛЕЕЕ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени