Литературен клуб „Чети с нас“ представи двете части от трилогията на Нидал Алгафари в хотел „Маринела“

1322
22 Ноември 2016, 15:00


Литературният клуб „Чети с нас“ в хотел „Маринела“, събира ценители на литературата всяка втора неделя на месеца от 16:00 ч. в зала „Витоша“.  Освен че се радва на огромен интерес от страна на писатели, поети, преводачи, литературни критици „Чети с нас“ и хотел „Маринела“ помагат на деца от Средно специално училище за деца с увреден слух "Проф. Д-р Дечо Денев".

Нидал Алгафари, който се завърна от втори меден месец с красивата си съпруга Мадлен, представи първите две части от трилогията си "Боже, защо господ лъже?" и "Аллах, милост нямаш ли?" в Литературния клуб „Чети с нас“. На страницата си във Фейсбук той написа:

„Приятели, Благодарение на добрината на госпожа Маринела Арабаджиева, собственик на хотел "Маринела", както и на Калина Паскалева - ПР към хотела, Надя Миронова - ръководител на катедра "Управление" към УНСС, представих първите две части от трилогията ми пред литературният клуб „Чети с нас“, организиран от хотел „Маринела“ в зала Витоша.

Щастлив бях, че деца от средно специално училище "проф. д-р Дечко Денев", водени от госпожа Ани Луканова, присъстваха на срещата в която се опитах да разкажа наученото от мен, покрай написването на трилогията, за обичаите, традициите и вярата на нашите пра баби и деди. Както и да предам на децата и на почитателите на художествената литература присъствали, че има много факти от историята, бита и традициите с които трябва да се гордеем, че сме българи.

Щастлив бях, че макар и дълго да говорих, ме слушаха с интерес и успях да провокирам много въпроси, на които почти успях да отговоря.

Благодаря и на спомогналите за пълнотата на срещата - захарен комбинат "Кристал" и кафе "Спетема“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени