Любовните афери на Никол Станкулова (И защо се раздели с милионера)

13762
25 Март 2013, 15:06


Никол Станкулова предизвика по-голям интерес към себе си покрай раздялата си с милионера Ангел, отколкото с участието си във ВИП Брадър. Както вчера HotArena.net писа, красивата синоптичка призна пред Венета Райкова, че вече има друг мъж в живота й.

 

Кой е, засега можем само да гадаем.

 

Двама мъже – всичко на всичко!

 

Досега в живота на Никол е имало само двама мъже, призна преди време самата тя. „Никога не съм имала лоши момчета покрай мен. Нито съм имала много мъже. Ако не броим детските ми любови, съм била с двама мъже до мен. И двамата са били много възпитани, интелигентни, с амбиции да се развиват...“, разбули малко от любовния си живот красавицата.

 

Единият от тях е ясен. Милионерът Ангел, син на собственика на една от най-големите птицекланици у нас, дълго време бе в желязното сърце на Стакулова. Тя не обичаше да говори за връзката си с него и в Къщата го споменаваше мимоходом. Двамата се запознават като студенти и имаха сериозна няколкогодишна връзка.

 

„Той вече иска да живеем заедно, но аз не се чувствам готова за това. Искам да съм си при мама и тате, да си ме глезят...”, кискаше се Никол пред съквартирантите си във ВИП Брадър.

 

Според запознати именно това е и причината Ангел и Никол да се разделят. Той искал отношенията им вече да минат на друго ниво, докато моделката все тъпчела на едно място и не искала да се отскубне от мама и тате. Така започнали проблемите и двамата се отдалечили, докато не се появил трети.

 

Орлин Павлов?

 

Кой е новият? По форумите вече има предположения, като най-спряганото име е това на певеца Орлин Павлов. Още в Къщата между двамата прехвърчаха искри. Може би неслучайно наскоро Орлин също приключи сериозната си връзка с Яна. Съвпадение ли е?

 

Едно е сигурно. Колкото и да се опитва Никол да крие любовните си афери, синоптичката трябва да е наясно – светските лица трудно могат да имат тайни. Така че кой е новият й – скоро ще разберем!

 

М. Грозева

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени