Магърдич става дядо (Бедрос и приятелката му Алекс чакат дете)

6252
10 Декември 2013, 11:07


Магърдич Халваджиян е напът да стане дядо, научи ексклузивно HotArena.net. 22-годишният му син Бедрос и бившата адреналинка на „Господари на ефира” Алекс ще стават родители.

 

Алекс е съвсем в началото на бременността, като уикенда е бил първият й преглед при гинеколога.

 

След като научил щастливата вест, бъдещият татко Бебо бил на седмото небе от щастие.

 

Двамата живеят заедно отдавна и въобще не се притесняват от разликата във възрастта им – цели 6 години в полза на адреналинката.

 

Първоначално именно Алекс настоявала да си родят наследник, защото вече чувствала, че й е дошло времето, а и напоследък нямала много работни ангажименти, така че спокойно да се посвети на отглеждането на дете, пише „Всеки ден“. Бедрос се дърпал, но все пак постепенно склонил, след като родителите му обещали, че ще помагат с каквото могат – както с финанси, така и с реални грижи за новороденото. Сега пък младокът Халваджиян, който съвсем наскоро се похвали с ново тузарско возило, бил не на себе си от радост.

 

„Той още не осъзнава, че ще трябва да загърби лудешкия живот, който води, да забрави купоните, поне за малко, след като стане баща”, коментират познати на щастливата двойка.

 

Бъдещият дядо Магърдич Халваджиян също бил на седмото небе. Единствено Кремена, майката на Бебо, се отнесла скептично към новината, че ще става баба. Тя заявила, че детето й е още малко, за да бъде баща, но всъщност тревогата й се отнасяла повече към самата нея. Жената на Магърдич е голяма купонджийка и нон стоп нощем е по баровете. При мисълта да замени веселбата със сменянето на памперси, тъй като със сигурност младото семейство ще опре до помощта й, все още не й се нравела. „Трябва й време, за да свикне, че ще й викат „бабо”, разясниха близките й.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени