Мая на Крум Савов – галена невеста! Не пипа нищо вкъщи, има 3 прислужници

3823
07 Февруари 2015, 15:00


Шефът на спортния отдел на БТВ Крум Савов щади жена си Мая, дори когато тя вече няма работа в телевизията. Журналистът не й давал да пипне нищо у дома, научи HotArena!

 

За чистотата и уюта в къщата им се грижат трима души - чистачка, готвачка и бавачка за децата.

 

„За мен винаги е било важно жената до мен да не е с битово мислене. Това убива интелекта и я обезличава. Никога не съм искал да ми готви, чисти, да мие банята и да ми глади ризата, а когато седнем вечер на масата, да нямаме какво да си кажем, пише „Всеки ден“.

 

Ако я превърна в домакиня, ще отнема цялата й индивидуалност. Хубава, интелигентна жена, с добра професия – защо да го прави? Достатъчно време отделя на децата и за да бъдем заедно. Ако й взема личното време от 2-3 часа, което ползва за спорт и за шопинг, няма да е честно”, споделя Крум Савов.

 

За да слагат ред в дома му, журналистът плащал на трима души – около 3 бона на месец общо. Заможното семейство нямало проблем да си позволи да плаща на чистачка, бавачка и готвачка. Всяка от жените идвала по няколко пъти седмично, за да може хем да е от помощ, хем да не досажда.

 

В момента Крум и Мая стягат близнаците си за първи клас. Между изпитите и заниманията им в градината Крум-младши и Катрин ходят на художествена гимнастика, футбол и тенис.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени