Малък Тошко се изходи пред централния вход на софийски мол (Папарашки кадри)

2308
20 Февруари 2015, 16:00


Тодор Славков показа още в "Бъг Брадър Ол Старс", че не му представлява проблем да си развее най-милото пред очите на хиляди души. Той не спира да го прави и в реалния живот, при това на обществени места, узна HotArena!


Внукът на Тодор Живков си събу панталоните и без грам свян припика столичен мол. Направи го върху мрамора на търговския център, в който преди седмица Жени Калканджиева събра героите от риалити формата за ревю с участието на своите модели от „Визаж", пише "Всеки ден".


Малък Тошко се появи видимо почерпан и с тъмни очила. Пикочният му мехур очевидно го е предал по време на ревюто и бохемът место да ползва тоалетните, които са доста, просташки се облекчи направо на централния вход.


Вероятно заради обилното съдържание на течности в търбуха му, процедурата продължи доста дълго, а папараците на Николета успяха да го заснемат.


Докато се изхождал, Славков разцъквал мобилния си телефон. Разглеждал с любопитство струята и дори успял да намокри обувките си.


Преди две години внукът на Тато се изчурка в градинката пред Народната библиотека. При това не скришом, а обърнат към минувачите по тротоара да му видят най-милото.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени